Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšia razia na juhu Slovenska: Komando u údajnej Kočnerovej tlmočníčky, ženu odviezli

Polícia zasahovala v Komárne. Zobraziť galériu (8)
Polícia zasahovala v Komárne. (Zdroj: TASR/Ladislav Vallach)

KOMÁRNO - Len deň po veľkej akcii v Kolárove Národná kriminálna agentúra vykonávala ďalšiu raziu. Tentoraz v Komárne na Okružnej ulici a rovnako mala súvisieť s vraždou novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

O dnešnom zásahu v Komárne, kde bolo prítomné opäť Lynx Commando v jednom z domov, informoval portál noviny.sk. Bývať v ňom má 44-ročná Alena, ktorá podľa obyvateľov Komárna tlmočila pre podnikateľa Mariána Kočnera, o ktorom písal zavraždený Kuciak. Kočner je momentálne vo väzbe.

Ďalšia razia na juhu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR/Ladislav Vallach)

MIMORIADNA SPRÁVA Polícia obvinila prvé tri osoby z vraždy Kuciaka a Kušnírovej

Žena vie veľmi dobre po taliansky. Policajná akcia sa konala pravdepodobne v súvislosti s prípadom vraždy Jána Kuciaka a jeho priateľky, píše portál. Oslovili sme aj mestský úrad v Komárne, tí sa však k akcii nevyjadrili.

Spis k prípadu zaberá celú skriňu
Zobraziť galériu (8)
Spis k prípadu zaberá celú skriňu  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Podľa svedkov z ulice sa ráno objavili civilné vozidlá s evidenčnými číslami rôznych okresov a parkovali s naštartovanými motormi. Neskôr zmizli a okolo poludnia sa objavilo ozbrojené komando. Policajti v civile celé popoludnie vynášali z domu predmety.

Ďalšia razia na juhu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR/Ladislav Vallach)

"Len to sme videli, že sa vozí na drahých autách," uviedla o žene jedna zo susediek, ktorá však o nej nič bližšie nevedela. Povedala, že zásah s množstvom civilných vozidiel sa začal zhruba o 11.00 h. "Ja som vynášala smeti a videla som tu plno vozidiel a kukláčov," dodala s tým, že žiadny vrtuľník nezasahoval.

Komando Lynx

Na dome, v ktorom býva, podľa susedy nie sú žiadne tabule, ktoré by naznačovali, že tam pôsobí tlmočnícka firma.

Ďalšia razia na juhu
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TASR/Ladislav Vallach)

Ženu komando odviezlo krátko po 18.30 h. Kolónu civilných vozidiel komanda sprevádzalo jedno policajné auto. Novinárom mimo záznam ľudia z ulice povedali, že to bola konfliktná osoba, ktorá bola dlho zadlžená, potom zrazu začala striedať drahé vozidlá.

Polícia vo štvrtok ráno zadržala osoby podozrivé z násilnej trestnej činnosti, čo má súvisieť so spomínanou vraždou. Bližšie informácie nechce poskytovať, aby nedošlo k mareniu vyšetrovania. Policajná akcia v Kolárove trvala celý deň, zasahovalo 55 elitných kukláčov. Ani generálna prokuratúra sa nechce bližšie vyjadrovať k procesným úkonom a žiada novinárov o zdržanlivosť pri informovaní.

Viac o téme: NakaJán KuciakMartina Kušnírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu