Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Peter Pilinský chce byť starostom Rače aj naďalej: Jeho súperom bude Michal Drotován

Peter Pilinský
Peter Pilinský (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Starosta bratislavskej Rače Peter Pilinský bude v novembrových komunálnych voľbách opätovne kandidovať na post starostu Rače. Ako ďalej informovali z Teamu Rača 2022, o priazeň voličov sa bude uchádzať ako nezávislý kandidát.

Budovanie ďalšej cyklotrasy medzi Račou a Krasňanmi, zlepšenie parkovania v starej Rači, výstavbu LBG Arény aj nových športovísk, obnovu historických budov, riešenia pre záchranu viníc, revitalizáciu parkov a oddychových miest, dopravné novinky či moderne klientsky orientovaný úrad ponúka Pilinský v programe Rača 2022. Ten sa orientuje na komplexný plán rozvoja Rače, Krasňan a Východného na ďalšie štyri roky.

“So získanými skúsenosťami viem posúdiť, čo je reálne sľúbiť a splniť. Nepotrebujem sa zapáčiť každému. Spolieham sa, že ľudia majú triezvy úsudok a vidia, čo všetko sa u nás za posledné roky zmenilo, opravilo a vybudovalo,“ uviedol Pilinský.

Peter Pilinský je starosta mestskej časti Bratislava - Rača a zároveň bratislavským mestským poslancom. Od roku 2017 je tiež poslancom Bratislavského samosprávneho kraja. Na post starostu mestskej časti Bratislava – Rača ohlásil kandidatúru aj poslanec Bratislavského samosprávneho kraja Michal Drotován.

Viac o téme: BratislavaRačaMichal DrotovánPeter Pilinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu