Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kim Kardashian ukázala ovisnutý zadok, jej sestra rovno prsia!

Sestry Kardashianové odhodili zábrany Zobraziť galériu (11)
Sestry Kardashianové odhodili zábrany

MEXIKO – Nie sú to žiadne puritánky! Hoci sa sestry Kardashianové v živote veľmi nenarobia, o pozornosť médií nemajú núdzu. Fotoaparáty paparazzov zúrivo cvakajú najmä počas slnečných dní – keď je kočkám horúco, ukážu aj prísne strážené partie!

Zrodené pre vylihovanie na pláži! Aj tak by dal charakterizovať život televíznych hviezdičiek s priezviskom Kardashian. Živia sa tým, že svoje súkromie, zvodné krivky a majetky pretŕčajú pred kamerami. Pýtate sa prečo? Američania sú na to jednoducho zvedaví! Ako nedávno podotkla najstaršia z nich, Kim, majú vďaka tomu najlepšiu prácu na svete – užívajú si plnými dúškami a ešte sú za to aj dobre platené.

Nové diely do svojej reality šou s názvom Keeping Up With The Kardashians natáčajú v týchto sviatočných dňoch v raji prominentných dovolenkárov – v Mexiku. V prítomnosti štábu však známe krásavice tentoraz ukázali aj to, čo si na profesionálnych foteniach pre titulné stránky magazínov strážia ako oko v hlave. A paparazzi boli pri tom!

V prípade Kim išlo o jej najcitlivejšiu partiu, ktorú v plnej „kráse“ neukázala ani v období, keď vďaka tabletkám na chudnutie zhodila nemálo kilogramov. Z čerstvo uloveného záberu je však vidieť, že na schovávanie svojho väčšieho zadočku má naozaj dôvod – nech cvičí, koľko vládze, stále ho má akýsi neforemný! Počas horúceho popoludnia sa na balkóne odviazala aj mladšia Khloé, ktorá sa nedávno vydala. Z ničoho nič si nadvihla blúzu a predviedla svoje obnažené vnady. Zdá sa, že o to, aby ich šou mala potrebné grády, sa vedia postarať naozaj rýchlo a jednoducho!

 

Kim Kardashian odhalila svoje objemnejšie pozadie...

 





 

...a sesra Kim vytasila rovno svoje vnady

 





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu