Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Prsia ako placky a hrubé nožiská - toto telo rajcuje Kanya Westa!

Amber Rose v otrasnom outfite Zobraziť galériu (7)
Amber Rose v otrasnom outfite

PARÍŽ - Tá sa ale doriadila! Americká modelka Amber Rose (27), ktorá už dlhší čas zohrieva posteľ čokoládovému rapperovi Kanyovi Westovi (32), začína pripomínať jeho nevydarenú svetlejšiu kópiu. Okrem rovnakého účesu a slnečných okuliarov však pridala aj niečo navyše - ovisnuté vnady a silné stehná!

Zaujíma sa o najnovšie trendy, no sama vyzerá ako módna katastrofa! Treťotriedna hviezdička, ktorá je viac ako vlastnými úspechmi známa svojím vzťahom s černošským hudobníkom, opäť vyrážala dych. A popritom aj poriadne vymrzla! Na Parížskom týždni módy sa aj napriek chladnému počasiu totiž pretŕčala polonahá. V priliehavom béžovom trikote s vysokým vykrojením v oblasti rozkroku však tentoraz rozhodne nebola za sexicu. Spod čiernych minišiat rozstrihaných na jemné pásiky sa jej totiž dralo len neforemné poprsie a hrubšie stavané nohy!

Za prominentným párikom sa na výlete v romantickej európskej metropole neotáčali hlavy len jediný raz. Patričnú pozornosť si milenci vyslúžili aj deň pred Amberiným prešľapom so sexisticky ladenou kreáciou. Na jednej z prehliadok sa totiž objavili zababušení od hlavy po päty v luxusných kožuchoch, čím podráždili hneď niekoľko prívržencov organizácie PETA, bojujúcej za práva zvierat. Na jej stranu sa už minulý rok postavila, napríklad, speváčka Pink, ktorá si na Westovu adresu neodpustila štipľavú poznámku: "Existuje tak veľa ľudí, o ktorých si myslím, že mrhajú kožou. A tu ho máme, mohla by som nosiť jeho. Poď Kanye, daruj sám seba. Ľudia môžu nosiť tvoju srsť." Nabrúsená hviezda by ho v tej chvíli snáď bola schopná aj zodrať z kože... Doslova!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu