Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kanye, bol si zlý chlapec? Nahá milenka ti uplietla sado-maso bič!

Amber Rose a Kanye West Zobraziť galériu (7)
Amber Rose a Kanye West

LOS ANGELES - Zaslúži si výprask! Po tom, čo sa Kanye West (32) strápnil pred celým svetom a zničil večer mladej country speváčke, ho zrejme neminie tvrdý trest. Minimálne v posteli. Jeho partnerka Amber Rose (26) totiž vie, ako ho priviesť k rozumu - nahotou a poriadnym bičom!

Kontroverzný rapper na nedeľnom odovzdávaní cien MTV za hudobné videá pobúril verejnosť, keď opitý vybehol na pódium k Taylor Swift. Zobral jej z rúk mikrofón a netaktne jej dal najavo, že sošku, ktorú drží, si vlastne vôbec nezaslúži. Hoci sa Kanye mladej hviezde ospravedlnil až trikrát, jeho grobiansky počin nenechal chladným dokonca ani amerického prezidenta Baracka Obamu. Ten si nekládol servítku pred ústa a nazval ho hlupákom.

Zatiaľ čo čokoládový hudobník si v médiách sype popol na hlavu, jeho výstredná polovička robí to, čo vie najlepšie - vyzlieka sa. Úplne nahá, s naolejovanou pokožkou sa objavila v najnovšom čísle magazínu Complex a aj tentoraz sú jej zábery mimoriadne šťavnaté. Pohľad na jej obnažené krivky s veľkým bičom v rukách je totiž v týchto dňoch úsmevnou asociáciou na Kanyeovo správanie. A aj mnohí z radov jeho fanúšikov súhlasia, že by si zaslúžil dostať riadne na zadok.

V rozhovore pre spomínaný magazín Amber prezradila, že jej vzťah so spevákom vonkoncom nie je len o popularite. Hoci sa v posledných dňoch neukázal v najlepšom svetle, ona si ho pred všetkými veľkodušne zastáva: "Keďže sme na očiach verejnosti, každý chce vedieť, čo sa medzi nami deje. Ale my sme ľudské bytosti - hádame sa. Ľudia sa hádajú, matky s dcérami sa hádajú, je to prirodzené. Kanye je úžasný, je to skvelý človek, správa sa ku mne senzačne a je nám spolu strašne dobre."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu