Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexica Megan Fox je opäť voľná... A hneď aj vystrkuje bradavky!

Megan Fox Zobraziť galériu (16)
Megan Fox

BERLÍN - Takto si vychutnáva slobodu! Len čo sa Megan Fox (23) zbavila milenca, začala vábiť ostatných mužov čoraz odvážnejším outfitom. Po sexi nohách na červenom koberci ukázala už aj presvitajúce bradavky!

Americká kráska a jej kolega Shia LaBeouf momentálne po celom svete prestavujú svoju najnovšiu snímku s názvom Transformers: Revenge of the Fallen. Všade, kam sa pohnú, je však stredobodom pozornosti práve nežnejšia polovička tejto hereckej dvojice. Megan najskôr vyrážala dych vo fialových šatách s vysokým rozparkom na premiére v Tokiu a včera spôsobila hotovú hystériu v Berlíne. Rázporok jej dráždivej róby bol totiž ešte o niečo vyšší a herečke miestami dokonca poodhalil zadok. Pod šatami tentoraz chýbala aj podprsenka, a preto sa k slovu okrem tetovaní dostali aj vztýčené bradavky.

Práve tetovania, ktorými si herečka zvykne "ozdobiť" svoje telo ako jej staršia kolegyňa Angelina Jolie, sú prameňom nekonečných hádok s matkou Darlene. Tá ju totiž po každom novom "prírastku" doslova prosí, aby si už ďalšie robiť nedávala, pretože by mohli odstrašiť filmových velikánov a vážne uškodiť jej kariére. Podrobnosti prezradil ich blízky známy magazínu National Enquirer: "Darlene nikdy nepochopila, prečo si jej dcéra chce svoje úžasné telo znetvoriť tetovaniami."

Ktovie, či tetovania prekážali aj Meganinmu (teraz už bývalému) frajerovi Brianovi Austinovi Greenovi, ktorý je známy zo seriálu Beverly Hills 902 10. Exkluzívnu informáciu o ich rozchode priniesol denník The Sun prostredníctvom herečkiných včerajších slov priamo z červeného koberca: "V súčasnosti som to, čo by ste, predpokladám, nazvali 'single'." Takže páni, lovu zdar!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu