Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO reakcií detí na šťastné chvíle párov opačného pohlavia: Majú v tom jasno!

Deti v pohľade na homosexuálov majú jasno
Deti v pohľade na homosexuálov majú jasno (Zdroj: Foto: youtube)

LOS ANGELES - Z reakcií detí na nasledujúcom videu budete unesení. Je dôkaz toho, že predsudkom ich učia dospelí. Nevinné a čisté duše detí majú na mnohé veci často jednoznačnejší názor ako ich rodičia. Pozrite si, ako reagujú na vzťahy medzi rovnakými pohlaviami a na prejav lásky medzi mužom a mužom a ženou a ženou.

Deti vo veku od 5 do 14 rokov v jednotlivých častiach amerického seriálu Kids React (Reakcie detí) reagujú na rôzne témy zo spoločenského či kultúrneho života. Tvorcovia zadajú úlohu a tešia sa na milé, úprimné a pravdovravné reakcie detí na rôzne virálne videá, ktoré im odprezentujú. Seriál sa vysiela s týždennou pravidelnosťou a k témam patrí aj politika, popové hviezdy, či iní umelci.

Táto epizóda producentov FineBros bola natočená ešte v roku 2013, z toho dôvodu nemusia niektoré zverejenené fakty sedieť. V slovenskej verzii s titulkami sa objavila len nedávno. Každopádne to vyzerá tak, že deti v tom majú naozaj jasno. Pozrite si ich uprimné reakcie, keď zistili, že o ruku žiada muž muža a žena ženu.

Deti v tom majú jasno - gayovia
  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu