Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vianočné VIDEO nakrútené podľa skutočnej udalosti: Za pár dní chytilo za srdce milióny ľudí!

Vianoce majú pripomínať hodnoty, ktoré sú skutočne dôležité, nie len produkty.
Vianoce majú pripomínať hodnoty, ktoré sú skutočne dôležité, nie len produkty. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA – Tento rok akoby sa viaceré spoločnosti rozhodli vymyslieť na Vianoce originálny spôsob, ako zaujať zákazníkov. Reklamné agentúry sa snažili vytvoriť jedinečné kampane, s ktorými by mali potenciálni nákupcovia šancu stotožniť sa. Niekedy sa to vydarí, niekedy nie, no najväčší anglický obchodný reťazec Sainsbury's trafil do čierneho!

Iba minulý týždeň predstavili svoju vianočnú reklamu, ktorá sa spája s udalosťami prvej svetovej vojny. Súčasná politická situácia v mnohých krajinách vo veľa veciach pripomína udalosti z roku 1914, aj preto Sainsbury's natočili reklamu v spolupráci s charitatívnou organizáciou The Royal British Legion, ktorá finančne podporuje veteránov britskej armády.

Celý dej sa totiž odohráva na fronte, a to rovno 24. decembra na Štedrý večer. Zákopová vojna so sebou prinášala veľké obete, no Vianoce spojili znepriatelených vojakov, ktorí sa nachvíľu stali len obyčajnými ľuďmi. Zaspievali si, vyskočili zo zákopov a na okamih zabudli, že by sa mali nenávidieť. Príbeh je o to fascinujúcejší, že sa zakladá na pravde. Nemci a Briti si v roku 1914 skutočne vymenili niekoľko darčekov, podali si ruky a zaspievali si spolu koledy.

Úžasné posolstvo oslovilo už milióny ľudí po celom svete. Pozrite si dojímavú reklamu aj vy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu