Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Česká reklama primitívne útočí na Slovenky: Dámy, urobili z vás blbé kravy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube)

PRAHA - Každej krave chutí v českej reštaurácii Máneska! Takéto posolstvo vyslala reklama reštaurácie Máneska divákom a zároveň si spravila srandu zo slovenských žien. Úmysel sa im zrejme vydaril, reklama sa začína šíriť.

Česká firma láka na svoje šťavnaté burgery a steaky kontroverznou reklamou. Zobrazuje na nej ukecanú Slovenku, ktorá je na rande s partnerom. Žena sústavne rozpráva a muža to neuveriteľne nudí. Medzitým sa v kuchyni pripravuje chutný steak.

VIDEO Česká reklama primitívne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Po chvíli prichádza čašník. Donesie pripravené jedlo, zrejme špecialitu reštaurácie. Ženu to očarí tak, že spot končí so slovami "u nás je každá krava šťastná".

Pozrite si video

Máneska

Tvorcovia si zobrali na mušku slovenskú ženu. Keď reklama uzrela svetlo sveta, okamžite ju začali niektorí ľudia napádať. "Primítivny sexizmus a xenofóbia v jednom - čo viac si od českej reklamy priať? Gratulujem!", napísal jeden diskutujúci.

Ďalší mu oponoval. "Možno by stálo za to, deti, nehľadať vo všetkom urážku národa a rasy." Česi možno len vrátili úder za poburujúci spot Slovenskej sporiteľni, kde zobrazili Čecha, ktorý si neustále niečo požičiava od Slovákov v kempingovom prostredí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu