Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vďaka novému vynálezu môžete zmeniť svoj osud: A zbavíte sa ľudí, ktorí vám lezú na nervy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Doba inteligentných telefónov so sebou prináša aj nekonečné množstvo aplikácií, ktoré vám majú uľahčiť život. Tento nápad je však niečo úplne iné. Udi Dagan predstavil prvú antisociálnu sieť! Aký to má zmysel? Predstavte si, že vaša priateľka ju zároveň vašou susedkou. Rozídete sa, no stále bývate vedľa seba. Ako sa vyhnúť nepríjemnému stretnutiu?

Na to vám poslúži Split. Jednoducho svojej zadarmo stiahnutej aplikácii poviete, koho z vašich kontaktov už nechcete stretávať a Split to zariadi. Vždy keď vyjdete z domu, ukáže vám na mape, kde sa potenciálne hrozby nachádzajú a nielen to.

Ponúkne vám aj najlepšiu možnú únikovú cestu alebo vás varuje, ak by ste sa mali stretnúť na spoločnej akcii, a to najmä vďaka iným sociálnym sieťam. Ukáže vám aj miesta, ktorým by ste sa mali úplne vyhýbať, keď tam neželaní osoba trávi príliš veľa času.

Funguje do vzdialenosti 300 metrov, čo je celkom dosť a dostupný je aj pre naše končiny. Podporil ju slušnou sumou aj miliardár Christopher Burcha. Podľa autora aplikácie pre iOS aj Android Udiho Dagana sa každý človek snaží priemerne vyhnúť 4 až 9 ľuďom, takže sa to podľa neho oplatí.

Prvá anti-sociálna sieť

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu