Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nešťastiu unikol len o vlások: Mladíkovi sa rúcal most priamo pod nohami!

Most sa rúcal pre očami okoloidúcich
Most sa rúcal pre očami okoloidúcich (Zdroj: YouTube)

CORUM – Stačil krok a skončil by v priepasti! Na jednej z ulíc tureckého mesta Corum zažili ľudia obrovský šok. Zasnežený most, ktorý slúžil chodcom sa im zrútil priamo pred očami a to v momente, keď naň vstupoval nič netušiaci mladík. Vystrašený chlapec doslova stratil pôdu pod nohami, no vážnym zraneniam sa stihol na poslednú chvíľu vyhnúť!

Ľudia počas prechádzky zasneženou ulicou v tureckom mestečku Corum zažili veľmi nepríjemné prekvapenie, keď sa im pred očami bez varovania zrútil most určený pre chodcov. Bezpečnostná kamera zachytila šokujúce pohľady okoloidúcich, ktorí po obrovskom rachote utekali od mosta čo najďalej.

Práve v momente nešťastia na labilný prechod vstupoval mladík, ktorému sa most začal rúcať priamo pod nohami. Na záberoch vidieť ako chlapec na poslednú chvíľu uskakuje na cestu, aby sa vyhol pádu do priepasti. Stačilo pár sekúnd a vážne zranenia by ho neminuli.

Okolo trosiek sa po kolapse zišla skupinka okoloidúcich, ktorí sa dívali na dno niekoľkometrovej jamy. Pri nešťastí bol podľa informácií NBC News zranený len jeden študent a opravy zrúteného mosta sú už v plnom prúde.

Most sa mu zrútil pod nohami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu