Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čo na to povie slávny ocko? Takto sa na webe pretŕča dcéra legendy!

Paulina Gretzky v sociálnej sieti bez ostychu prezentuje to, čo jej príroda nadelila. Zobraziť galériu (4)
Paulina Gretzky v sociálnej sieti bez ostychu prezentuje to, čo jej príroda nadelila. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nepatrí medzi hanblivky! Hoci jej otca radia k najváženejším legendám ľadového hokeja, ona si z jeho popularity ťažkú hlavu nerobí. Paulina Gretzky (22) si totiž v šoubiznise razí cestu po svojom. Jej provokatívne zábery bez mihnutia oka končia na webe – nech sa pohľadom na bujné vnady poteší každý!

Keď fotka, tak s prímesou jemnej erotiky! V takom duchu sa nesie účet len 22-ročnej blondínky zo slávnej rodiny. O tom, že jej otec a legendárny hokejista Wayne Gretzky s takýmto prístupom nesúhlasí, niet najmenších pochýb. V súvislosti so šteklivými zábermi sa totiž najstaršej ratolesti už raz pokúšal dohovoriť. Zdá sa však, že to veľmi nepomohlo!

„Sedím na príjemnej večeri s otcom a bavíme sa o vplyve sociálnych médií... Haha!“ uťahovala si Paulina vo svojom nedávnom komentári na Twitteri. Zrejme tým chcela naznačiť, že minimálne jednému z jej rodičov sa šteklivé fotografie na sociálnych sieťach príliš nepozdávajú. A výsledok? „Na chvíľu si dávam od Twitteru pauzu. Pekné sviatky!!!“ doplnila o istý čas neskôr. Všetko je však už opäť úplne inak!

Vrátila sa v plnej sile – tak vyznieva Paulinin najčerstvejší príspevok v spomínanej sieti, ktorým sa pokúsila rozdúchať záujem u svojich 240 tisíc nasledovníkov. Jej holé nôžky v šatni pri zrkadle vulgárne síce nepôsobia, nápis SEX na bielom tričku však slušné dámy nenosia. Wayne Gretzky tak môže mať znova hlavu v smútku. Jeho roztopašná dcéra je očividne nepoučiteľná!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu