Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kráľovná soulu po fámach o rakovine: Takto drasticky schudla!

Aretha Franklin sa z obéznej zmenila na moletnú dámu Zobraziť galériu (7)
Aretha Franklin sa z obéznej zmenila na moletnú dámu

LOS ANGELES – Z jej hrošej váhy zostala polovica! Hoci Aretha Franklin (68) sa so svojou korpulentnou postavou zaraďuje medzi najobéznejšie celebrity, zdá sa, že si konečne vstúpila do svedomia. Po pár mesiacoch je totiž schudnutá ako nikdy – zhodila desiatky kilogramov!

S novým účesom, svieža a poriadne „odľahčená“! S takým imidžom sa hudobná legenda predstavila v krátkej dokrútke počas tohtoročného udeľovania cien Grammy. Zrejme v domácom prostredí a vyobliekaná v honosnej ružovej róbe pôsobila ako pravá dáma. V porovnaní s jej minuloročnou figúrou preto treba uznať nasledovné – Aretha, je to obrovský rozdiel!

Keďže sa ikona hudby slávnostného ceremoniálu osobne zúčastniť nemohla, takýmto spôsobom poďakovala za podporu, kvety a priania počas uplynulých mesiacov strávených v nemocnici. Či už schudla kvôli zdravotným problémom spojeným s operáciou alebo vďaka vlastnému presvedčeniu, isté je nateraz jedno. Aj keď nikto nevie, s akými komplikáciami zápasila, teraz vyzerá výborne!

Aretha síce svoj zdravotný stav nikdy nekomentovala, chýry o prekonaní rakoviny ju však doteraz rozčuľujú: „Neviem, odkiaľ vzali rakovinu pankreasu. Sedela som tam a čítala noviny, v ktorých stálo, že to prezradila moja rodina. Nikto z mojej rodiny nikdy nič nepovedal.“ Po vzhliadnutí čerstvého videa sa však v médiách objavili ďalšie špekulácie o zákroku, ktorý podstúpila. Aretha za štíhlejšiu líniu údajne vďačí gastrickému bypassu!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu