Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Toto že je podoba? Z krásky Halle Berry chcú tučibombu!

Štíhla kráska Halle Berry čoskoro stvárni tučnú speváčku Zobraziť galériu (13)
Štíhla kráska Halle Berry čoskoro stvárni tučnú speváčku

LOS ANGELES – Naozaj čudný výber! Presne to si šepkajú nielen hudobní, ale aj filmoví fajnšmekri, ktorí sa dopočuli o zbrusu novom hollywoodskom projekte. Superštíhlu sexicu Halle Berry (44) totiž plánujú obsadiť do úlohy známej kráľovnej soulu... Poriadne vypasenej!

Kam sa podela ich súdnosť?! To sa pýtajú viacerí fanúšikovia čokoládovej herečky. Ako totiž tento týždeň vyplávalo na povrch, Halle má na stole lukratívnu ponuku od korpulentnej hudobnej hviezdy Arethy Franklin (68). Tá prezradila, že už pred štyrmi rokmi zatúžila po vlastnej životopisnej snímke. Až teraz však všetko klaplo tak, ako má – v roli samej seba očakáva to najlepšie, čo Hollywood ponúka!

„Uplynulé štyri roky sme o filme veľa diskutovali, mala som viacero ponúk. Bohužiaľ, žiadna z nich nebola dobrá,“ prezradila Aretha na margo svojho projektu v šou Wendy Williamsovej. „Teraz konečne máme niečo na stole,“ odkryla rúško tajomstva. Jasné je vraj financovanie projektu, pričom spustený bol aj proces na získanie povolenia na natáčanie televízneho filmu.

Medzi informáciami, ktoré Aretha potvrdila, figuruje aj tá, kto ju pred kamerami vlastne stvárni. O Halle Berry sa síce špekulovalo už v septembri, jej voľba je však napokon prekvapujúca. Je pravda, že speváčka za mladi nevyzerala práve najhoršie, rokmi však poriadne naberala na hmotnosti. Pri pohľade na útlu herečku tak maskéri zrejme len zalamujú rukami. Tieto dve hviezdy majú totiž od seba na míle ďaleko!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu