Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ewa Farna predviedla NOVÝ IMIDŽ: Ty vole, to je zmena!

Ewa Farna Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Aj po rokoch na výslní dokáže svojich fanúšikov prekvapiť. Speváčka Ewa Farna, ktorá práve dnes slávi okrúhle 30. narodeniny, sa totiž na najnovších záberoch ukázala s poriadne zmeneným imidžom. Čo na to hovoríte?

Ewa Farna sa narodila 12. augusta 1993 v Třinci do poľskej rodiny a má dvoch mladších súrodencov – brata Adama a sestru Magdalénu. Jej hviezdna kariéra odštartovala už v roku 2006, kedy ju preslávila pieseň Měls mně vúbec rád, ktorá vyšla na rovnomennom albume.

Ewa Farna
Zobraziť galériu (5)
Ewa Farna  (Zdroj: profimedia.sk)

V tom istom roku vyhrala Českého slávika v kategórii Objav roka. Od tohto momentu sa zaradila medzi absolútnu spevácku špičku v Česku a v Poľsku a množstvo fanúšikov má aj na Slovensku. Počas svojej kariéry vydala viacero známych hitov, ako sú napríklad Ta o nás, Ticho či Vánoce na míru.

V minulosti sa po boku charizmatickej speváčky objavovali hudobníci Marcus Tran alebo Tomáš Klus. Jej srdce si však v roku 2013 získal gitarista Martin Chobot. O 4 roky si táto dvojica povedala áno a spoločne vychováva svoje dve deti – syna Artura (4) a dcéru Ellu (1).

Najnovšie Ewa na svojom profile na sociálnej sieti Instagram poriadne prekvapila svojich fanúšikov. Zverejnila tam totiž zábery so zmeneným imidžom. V svojom novom klipe sa totiž objavila s blond vlasmi, ktoré jej podľa fanúšikov pristanú a vyzerá skvele.

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu