Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Násilie a SAMOVRAŽDA matky: Krutá realita za mrazivou piesňou Farnej manžela!

Ewa Farna a Martin Chobot Zobraziť galériu (7)
Ewa Farna a Martin Chobot (Zdroj: Instagram EF)

PRAHA - Speváčka Ewa Farna sa pred 5 rokmi vydala za člena svojej kapely Martina Chobota. Ten sa však nedávno hudobne osamostatnil a už vydal aj vlastnú pieseň. Skrýva sa však za ňou poriadne smutná realita.

Pieseň Martina Chobota opisuje vzťah, ktorý sa podobá nočnej more a medzi hercami v klipe sa odohráva aj násilie. Skladba sa volá To všechno z lásky. 

Rovnaký názov niesol aj dokument Českej televízie, v ktorom Martinova mama Eva kedysi opisovala násilie, ktoré zažívala od manžela. Ten to ospravedlňoval práve slovami, že to robí z lásky. 

Hoci svojho muža nakoniec opustila, k násiliu dochádzalo aj v jej ďalšom vzťahu. krátko po vzniku dokumentu spáchala pani Eva samovraždu. Martin mal vtedy 14 rokov. „Natočila ten dokument a dva mesiace nato si vzala život. Bolo to dva roky po rozvode s otcom. Vraj mala depresie, s ktorými si už nedokázala poradiť,” povedal Chobot pre Novinky.cz. 

Násilie a SAMOVRAŽDA matky:
Zobraziť galériu (7)

Spomínaný dokument o osude troch žien, ktoré utiekli pred násilím do azylového domu, si pozrel až s veľkým odstupom času. „Keď som sa prvý raz stal otcom, rozhodol som sa, že sa na ten dokument pozriem. A bol to silný zážitok. Nielen v maminom príbehu, ale aj v tom, že som takmer po 20 rokoch počul jej hlas,” zveril sa hudobník. 

Viac o téme: Ewa FarnaMartin Chobot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu