Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kraus to po rozvode otočil: Najprv dieťa, potom svadba!

Andy Kraus Zobraziť galériu (5)
Andy Kraus (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec a scenárista Andy Kraus čoskoro oslávi druhé výročie svadby so svojou druhou manželkou Jankou. Na rozdiel od prvého manželstva tentoraz svoj vzťah najprv spečatili dieťaťom.

Andy Kraus sa narodil 13. júla 1967. Už ako dieťa sa dostal k herectvu, a tak jeho kroky neskôr viedli na Vysokú školu múzických umení. 

Kraus to po rozvode
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTVS)

Galéria: Andy Kraus

Účinkoval vo filmoch a seriáloch Poškolák (1975), Stratená dolina (1976), Kamarátka Šuška (1977), Nech žije deduško (1978), Stôl pre štrnástich (1978), Najstarší zo všetkých vrabcov (1980), Discopříběh (1987), Ako som nedostal Nobelovu cenu (1987), Postoj (1988), Veselý strach (1998), Susedia (2006-2007), Panelák (2008, časť 34.) a Kutyil s.r.o. (2008-2009).

Ako moderátor pôsobil v rádiu Twist, širokej verejnosti sa stal známym vďaka účinkovaniu v rozhlasovom zábavnom programe Twister a v televíznych zábavných programoch Uragán, Hurikán a Susedia. Jeho dlhoročným kolegom v komediálnych zábavných programoch bol herec a moderátor Peter Marcin.

Je známy aj ako autor scenárov úspešných televíznych seriálov Panelák, Keby bolo keby či Pod povrchom.

Andy Kraus
Zobraziť galériu (5)
Andy Kraus  (Zdroj: TV MARKÍZA)

17 rokov bol ženatý s Danielou, ktorá mu po svadbe porodila syna Borisa a dcéru Zoju. V roku 2016 vyšlo najavo, že ich manželstvo krachuje a v novembri 2017 prebehol rozvod. 

V tom čase už mal Andy po svojom boku priateľku Janku. Tá mu v októbri 2019 porodila dcéru Adelku. Svadba prišla na rad skoro až rok po pôrode. Dvojica si povedala áno koncom augusta 2020. 

Galéria: Andy Kraus sa oženil

Svoju najmladšiu dcéru už stihol Andy zapojiť aj do svojej práce. V seriáli Susedia totiž Lászlovu seriálovú vnučku stvárnila práve Adelka. „S týmto skvelým nápadom prišiel vlastne Andy. Nakrúcanie s deťmi je často náročné. Keď nikoho okolo seba nepoznajú, plačú alebo sa dožadujú prítomnosti rodiča. Avšak tým, že Adelka má na pľaci svojho tata, je úplne v pohode,” prezradil nám v januári zdroj zo zákulisia. 

Kraus to po rozvode
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Kraus to po rozvode
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu