Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Priznanie herečky zo seriálu Lost: Ten seriál ju desil!

Elizabeth Mitchell Zobraziť galériu (3)
Elizabeth Mitchell (Zdroj: ABC)

LOS ANGELES - Elizabeth Mitchell je známa najmä ako Juliet Burke zo seriálu Lost. Nehrala v ňom však od úplného začiatku a pocit, že by sa mala uchádzať o úlohu v takom veľkom projekte, ju desil.

Elizabeth Mitchell sa narodila 27. marca 1970. Keď mala 5 rokov, jej mama sa vydala za istého Josepha Mitchella, po ktorom má priezvisko. Študovala herectvo a začínala ako divadelná herečka. 

Galéria: Elizabeth Mitchell

V polovici 90. rokov dostala úlohu v seriáli Loving a čoskoro prišli aj filmové roly. Hrala napríklad v snímkach Gia, Frekvencia, Santa Claus 2 a 3, Zbesilý útek, Očista: Volebný rok a naposledy v horore Witch Hunt. 

Objavila sa v seriáloch Pohotovosť alebo Kriminálka Las Vegas. Jej meno však zostane navždy spojené najmä so seriálom Lost, kde však nehrala od úplného začiatku. „Lost bolo desivé, lebo to bola taká veľká šou. Keď som dostala šancu ísť na konkurz, povedala som, že to proste neurobím. Nikto sa nemôže dostať do Lost,” uviedla pred pár mesiacmi pre CBS News. 

Nakoniec paradoxne dostala úlohu Juliet "vďaka" zraneniu. Spadla z rebríka, zranila si nohu aj zápästie a práve vtedy si povedala, že to predsa len so seriálom skúsi. „Lost bolo zábavné a sen každého herca,” dodala. 

Evangeline Lilly a Elizabeth Mitchell
Zobraziť galériu (3)
Evangeline Lilly a Elizabeth Mitchell  (Zdroj: ABC)

Po skončení tohto projektu sa Elizabeth z obrazoviek nevytratila, zahrala si v ďalších seriáloch ako V, Revolúcia, Kde bolo, tam bolo, Bez hraníc, Dead of Summer, Expanzia, či Outer Banks. 

V roku 2004 sa herečka vydala za improvizátora Chrisa Soldevilla, ktorému porodila syna. Pár sa však v roku 2013 rozviedol. 

Priznanie herečky zo seriálu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Sony Pictures)

Viac o téme: Elizabeth Mitchell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu