Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajný románik v českom šoubiznise: Vedeli ste, že títo dvaja spolu chodili?!

Tereza Brodská Zobraziť galériu (4)
Tereza Brodská (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Herečka Tereza Brodská sa pred kamerami objavila už ako dieťa. Nechýbala ani v úspešnej sérii o Básnikoch. A ako po rokoch prezradil samotný režisér, lásku s hlavným hrdinom na pľaci iba nehrala!

Tereza Brodská sa narodila 7. mája 1968 ako dieťa hercov Vlastimila Brodského a Jany Brejchovej. Tí na ňu pre obrovskú vyťaženosť nemali prakticky čas, a tak žila s tetou a strýkom. „Hovorí sa, že citové puto si deti vytvárajú do nejakých piatich – šiestich rokov. A to som bola u mamy Blanky a otca Láďu. Starali sa o mňa od mojich šiestich týždňov. Keď som mala šesť rokov, presťahovala som sa k maminke a ockovi,” uviedla herečka pre novinky.cz. 

Dcéra slávnych českých rodičov hrá vo filmoch už od detstva

Pred kamerami sa objavovala od roku 1972, teda od štyroch rokov. Je známa z filmov ako Konec básníků v Čechách, Díky za každé nové ráno, Všichni moji blízcí, Tango s komármi, Jak básníci neztrácejí naději, Jak básníci čekají na zázrak, Casino.sk. Účinkovala tiež v seriáloch Ulice, Dokonalý svět, terapie, Stopy života, Inspektor Max či Slunečná. 

Tajný románik v českom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Bonton)

Tereza Brodská
Zobraziť galériu (4)
Tereza Brodská  (Zdroj: Tv Prima)

Tereza Brodská je vydatá a s manželom Herbertom má syna Samuela. Po dlhých rokoch ale vyšlo najavo, že istý jej vzťah spred kamier sa odohrával aj v skutočnosti.

Prezradil to režisér slávnych Básnikov. „Lásky hlavného hrdinu Štěpána Šafránka boli vždy blondínky s dlhými vlasmi, tak som sa rozhodol, že urobím zmenu a obsadím tmavovlásku s krátkymi vlasmi. Prebehli veľké skúšky, ale žiadnu som nemohol nájsť. Až mi Pavel Kříž povedal o Tereze Brodskej. Pozval som ich teda oboch na skúšku a hneď mi bolo jasné, ako to medzi nimi je... To iskrenie, pohľady do očí. Boli do seba krásne zamilovaní a veľmi im to spolu pristalo,” prezradil pre portál zeny.iprima.cz Dušan Klein. 

Galéria: Herečka Tereza Brodská

Tereza Brodská a Pavel Kříž
Zobraziť galériu (4)
Tereza Brodská a Pavel Kříž  (Zdroj: Heureka Production)

Viac o téme: Tereza Brodská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu