Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Česká herečka (55) NAHÁ pred kamerami: 38 rokov sa tomu vyhýbala... Teraz HANBU odhodila!

Tereza Brodská Zobraziť galériu (8)
Tereza Brodská (Zdroj: FTV Prima/Česká televízia)

PRAHA - Mala len 17 rokov, keď sa herečka Tereza Brodská prvýkrát vyzliekla pred kamerami. Bolo to vo filme Dvojrole. No na dlhý čas to bolo aj poslednýkrát. Celých 38 rokov totiž trvalo, kým sa nejakému režisérovi podarilo presvedčiť ju, aby sa pred kamerami odhalila opäť. Vyšlo to až teraz... V 55-tich rokoch!

Dcéra Jany Brejchovej a Vlastimila Brodského sa nechala prehovoriť, že svoje telo po 38 rokoch odhalí v novom seriáli Smysl pro tumor. Podobným scénam sa herečka dlhé roky vyhýbala, patrí totiž k veľkým hanblivkám. Veľkou oporou jej však tentokrát bola režisérka Tereza Kopáčová. 

Galéria: Herečka Tereza Brodská

„Samozrejme, že som sa hanbila. Som extrémne hanblivá. Našťastie v tej miestnosti bolo minimum ľudí a točilo sa v noci, kedy boli všetci unavení,“ prezradila eXtra.cz herečka. „Konzultovala som tú scénu s režisérkou, ktorá mi povedala, že nebol zámer ukázať explicitný sex, šlo hlavne o mňa, ako to mám zahrať a aký podám herecký výkon,“ pokračovala Brodská.

Scény, ktoré natáčala, však boli odlahčenou verziou predlohy. Tá bola oveľa odvážnejšia. „Točiť v 54 rokoch milostné scény, no nie je to prechádzka ružovou záhradou. Spoliehala som sa na režisérku. Od začiatku som vedela, že tam tá scéna bude, ale ten seriál mi za to skrátka stál. Neznášam hystériu, takže som si povedala, poďme to natočiť,“ dodala herečka, ktorá pred kamerami ukázala svoje nahé prsia. FOTO v galérii nižšie.

Viac o téme: Tereza Brodská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu