Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Táto Nemka poplietla hlavu Danielovi Craigovi: Prekliaty siedmy rok!

Heike Makatsch Zobraziť galériu (3)
Heike Makatsch (Zdroj: Fox Deutschland)

DÜSSELDORF - Predstaviteľ Jamesa Bonda Daniel Craig je šťastný po boku hereckej kolegyne Rachel Weisz. No predtým, než sa stal celosvetovo slávnym, randil aj s nemeckou herečkou Heike Makatsch. Jeho bývalá láska dnes oslavuje okrúhlu 50-ku.

Heike Makatsch sa narodila 13. augusta 1971. V jej životopise figuruje štúdium politiky a sociológie, ale zahŕňa aj učňovské roky v obore krajčírka. Až kým ju neobjavil hudobný kanál Viva. 

Galéria: Heike Makatsch

Neskôr pôsobila ako moderátorka hitparády Bravo TV a prepracovala sa až k vlastnej nočnej šou. 

V roku 1996 debutovala vo filmovom priemysle. Začala komédiou Männerpension a pokračovala drámou Obsession, kde hrala po boku Daniela Craiga, budúceho Jamesa Bonda. Podľa niektorých zdrojov práve práca na tomto filme prerástla do lásky. Iné zdroje uvádzajú, že sa stretli už počas jej televízneho pôsobenia. 

Táto Nemka poplietla hlavu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hollywood Partners)

Nech je to akokoľvek, Heike sa kvôli Danielovi presťahovala do Londýna, kde spolu žili niekoľko rokov. Osudným sa im stal ten siedmy, ktorý sa často v rámci vzťahov označuje ako prekliaty. Koncom januára 2004 sa dvojica rozišla, čo potvrdila aj herečkina hovorkyňa, samotná Makatsch sa k ukončeniu vzťahu nevyjadrila. 

Zrejme aj pobyt v Londýne prispel k k tomu, že sa objavila v ďalších filmoch. Zahrala si napríklad v snímkach Resident Evil, či Láska nebeská. Samozrejme, má na konte aj množstvo nemeckých filmov. 

Heike Makatsch a Milla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Screen Gems)

Heike sa neskôr dala dokopy s muzikantom Maxom Schröderom, ktorému porodila dve deti. Tretiu dcéru má s kolegom Trystanom Pütterom.  

 

Viac o téme: Heike Makatsch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu