Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trinity z Matrixu sa ukázala aj v Pobrežnej hliadke: Aha, aká kosť... A išla po Mitchovi!

Carrie-Anne Moss Zobraziť galériu (3)
Carrie-Anne Moss (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Preslávil ju Matrix, no už predtým stála pred kamerami. Napríklad v nezabudnuteľnom seriáli Pobrežná hliadka (Baywatch). Pozrite, ako vtedy Carrie-Anne Moss vyzerala...

Carrie-Anne Moss sa narodila 21. augusta 1967 v Kanade. Ako 11-ročná sa začala venovať muzikálu a s detským zborom bola na turné po Európe. 

Galéria: Carrie-Anne Moss

Neskôr, už ako dospelá, žila v Španielsku, kde si vyskúšal modelingovú kariéru. V roku 1990 získala svoju prvú rolu v seriáli Dark Justice a presťahovala sa z Barcelony do Los Angeles. Potom sa objavila napríklad v epizóde Pobrežnej hliadky a účinkovala v seriáli Modelky. 

Carrie-Anne Moss
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: You Tube)

Jej prelomovou sa stala úloha Trinity v Matrixe. Zaujímavé je, že ešte predtým sa objavila v kanadskom seriáli s rovnakým názvom. Pre rolu v trháku po boku Keanu Reevesa potrebovala fyzickú zdatnosť a súčasťou kastingu bol aj trojhodinový test jej kondície a fyzických schopností. 

Po Matrixe sa objavila takmer v 40 ďalších filmoch vrátane pokračovaní a Matrix 4 je plánovaný na rok 2022. Carrie-Anne pokračovala aj v seriálovej kariére, už dva roky účinkuje v seriáli Tell me a story. 

Carrie-Anne Moss
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cbs)

Od roku 1999 je vydatá za herca Stevena Roya, s ktorým má dvoch synov a dcéru. 

Viac o téme: Carrie-Anne Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu