Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pomajbova žena sa Romana desila... A myslela si, že je gay!

Roman Pomajbo Zobraziť galériu (6)
Roman Pomajbo (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Kuriózne spomienky! Roman Pomajbo patrí medzi slovenské osobnosti, ktoré netreba veľmi predstavovať. S fanúšikmi ochotne zdieľa i radosti svojho súkromného života. V minulosti pobavil napríklad historkami o tom, ako sa spoznal so svojou sympatickou manželkou Petrou.

Roman Pomajbo sa narodil 26. apríla 1969 v Ilave. Vyrastal však v Bratislave. Vyštudoval hudobno-dramatický odbor na Štátnom konzervatóriu v Brne a herectvo na Vysokej škole múzických umení v Bratislave.

Galéria: Roman Pomajbo
Po absolvovaní štúdia účinkoval najmä na divadelných doskách. Veľkú popularitu zaznamenal ako zabávač v humoristickej relácii S.O.S. Pôsobil tiež v reláciách Crn-Crn, Koleso šťastia, či v markizáckych projektoch Partička, Kredenc a seriáli Horná Dolná. 

Pomajbo účinkoval aj v niekoľkých televíznych inscenáciách a filmoch. Spomenúť možno počiny Tacho, Veľký rešpekt, Vojtěch, Cuky Luky, Ženská na vrcholu, či Voda, čo ma drží nad vodou. 

V roku 2005 sa Roman oženil. Manželka Petra mu porodila tri dcérky - Noemi, Timeu a Vivien, ku ktorým sa nedávno pridal synček Eliot. 

Roman Pomajbo je hrdým štvornásobným otcom.
Zobraziť galériu (6)
Roman Pomajbo je hrdým štvornásobným otcom.  (Zdroj: Instagram R.P.)

Zaujímavé je, že Roman svoju osudovú ženu spoznal na opačnej strane sveta - v ďalekej Austrálii. Tam sa vybral v roku 2000, aby sa zdokonalil v angličtine. U nás bol už známym hercom, avšak keďže Petra bola Češka, netušila, o koho ide.  

Stretli sa v istom bare, kde sa schádzala komunita Slovákov a Čechov. „S vypúlenými očami tam na mňa pozerala, že toto čo je?“ prezradil herec, keď bol hosťom v šou Nikto nie je dokonalý. Brunetka však nepozerala naňho preto, že bol herec alebo že bol obklopený samými ženami, ale pre niečo úplne iné. „Ja som mal flanelovú košeľu. A ona nechápala, ako môže niekto prísť vo flanelovej košeli do Austrálie, akože na barbecue,“ vysvetlil Pomajbo.

Medzi Romanom a Petrou to teda nebola láska na prvý pohľad. Ich kamarátsky vzťah sa však napokon dobre vyvýjal, až sa z nich napokon stali spriaznené duše. Ako Pomajbo v minulosti pre Nový Čas prezradil, počas pobytu v Austrálii mu bola veľkou oporou. „Z hereckého piedestálu zo Slovenska som sa zrazu ocitol v kuchyni, kde som umýval riad. Potreboval som sa niekomu požalovať. Peťka ma vždy ochotne vypočula a chvíľu si vraj o mne myslela, že som homosexuál,“ prezradil Pomajbo, ktorý si okrem manželstva naplno uživa aj úlohu otca. 

Roman Pomajbo so svojou sympatickou manželkou Petrou.
Zobraziť galériu (6)
Roman Pomajbo so svojou sympatickou manželkou Petrou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Roman Pomajbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu