Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna a stále fešanda, ale... Táto herečka nemala rande už 35 rokov!

Diane Keaton Zobraziť galériu (4)
Diane Keaton (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Také niečo by ste od nej nečakali. Sympatická Diane Keaton pred pár mesiacmi otvorene priznala, že nebola na rande už predlhých 35 rokov.

Diane Keaton sa narodila 5. januára 1946 v Kalifornii. Od detstva ju lákalo divadlo a spev. V roku 1968 prerazila na Broadwayi a k účinkovaniu na doskách, ktoré znamenajú svet sa neskôr pridalo aj pôsobenie pred kamerami. 

Sympatická umelkyňa má na konte viacero ocenení, vrátane Oscara, a účinkovala v mnohých filmoch. Spomenúť možno počiny Krstný otec, Spáč, Klub odložených žien, Lepšie teraz ako nikdy a iné. Diane skúsila šťastie aj ako režisérka. Avšak nebola až tak úspešná, ako pri herectve. Mimochodom, pred kamerami je stále aktívna. 

Diane Keaton
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Paramount Pictures)

Zaujímavý rozhodne bol milostný život tejto umelkyne. Ikonická herečka, ktorá bola spájaná s menami ako Warren Beatty, Woody Allen či Al Pacino, prehovorila v rozhovore pre magazín InStyle, že ju nikto nepozval na rande už poriadne dlhý čas. Herecká hviezda otvorene porozprávala o svojich vzťahových záležitostiach, okrem iného aj to, že už 35 rokov nebola na rande.

Na otázku, či vôbec chcela, aby ju niekto pozval, odpovedala: „Mám veľa priateľov, ale žiadne rande.” V máji minulého roku zase povedala, že nikdy nechcela byť manželkou. „Mám 73 rokov a myslím, že som jediná žena z mojej generácie, ktorá bola celý život slobodná.”

Diane Keaton
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Útechou sú jej aspoň deti. A vďaka nim je Diane šťastná, že môže byť matkou. V roku 1996 si adoptovala dcéru Dexter, ku ktorej neskôr pribudol syn Duke. 

Viac o téme: Diane Keaton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu