Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najznámejší chlapi herečky Jurčovej: Dano Dangl, Nvotovej ex a markizácky tanečník!

Danica Jurčová Zobraziť galériu (8)
Danica Jurčová

BRATISLAVA - Herečka Danica Jurčová (44) sa na šoubiznisových akciách často neobjavuje a súkromie si zvyčajne chráni. Len pomerne nedávno sa prevalilo, že kedysi tvorila pár s Danom Danglom, vzťah so spevákom Whiskym sa zdráhala potvrdiť a otvorene sa priznala snáď len k tanečníkovi z markizáckeho Let's Dance.

Danica Jurčová sa narodila 5. augusta 1976 v Bratislave. V roku 1998 ukončila štúdium na VŠMU. Hosťovala vo viacerých divadlách, účinkovala v televíznych inscenáciách a hrala v seriáloch ako Ordinácia v ružovej záhrade, Panelák, či Milenky. Istý čas nakrúcala oveľa viac v Česku ako doma. Zahrala si vo filmoch Zůstane to mezi námi, Milenci a vrazi, Vratné láhve, Bestiář a niekoľkých českých seriáloch. 

Najznámejší chlapi herečky Jurčovej:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Magicbox)

V časoch, keď nakrúcala u našich susedov, sa šírili reči, že zvádzala kolegov, s ktorými nakrúcala. Hovorilo sa o romániku s Michalom Dlouhým, Karlom Rodenom i so Sagvanom Tofim počas Celebrity Campu.

Danica sa však k mužom vo svojom živote príliš nevyjadruje. Aj to, že ako študentka randila s Danom Danglom, na ňu bonzla až v roku 2017 Zuzana Fialová počas šou Tvoja tvár znie povedome, kde sedela práve vedľa známeho zabávača. 

Áno, ten vlasatý mladík s Danicou Jurčovou je Dano Dangl.
Zobraziť galériu (8)
Áno, ten vlasatý mladík s Danicou Jurčovou je Dano Dangl.  (Zdroj: archív STV)

V polovici roku 2010 sa napríklad prevalilo, že Danica je už rok zadaná. V tom čase ale randila s mužom mimo svojej brandže. O rok mladší Kamil bol manažérom v oblasti informačných technológií. 

Neskôr sa ale pri výbere muža opäť vrátila do umeleckej sféry. Začala si s exmanželom Doroty Nvotovej, spevákom Whiskym alias Miloslavom Láberom. Herečka vzťah spočiatku vôbec nekomentovala a aj správy o rozchode sa dostali na verejnosť až po tom, čo si hudobník našiel novú priateľku. 

Najznámejší chlapi herečky Jurčovej:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook W.)

Naposledy bola Danica už o čosi zhovorčivejšia. Keď sa v roku 2017 v spoločnosti objavila s novým mužom, vzťah s tanečníkom Karolom Brüllom zo šou Let's Dance hneď potvrdila. „Zoznámili sme sa pri skúšaní divadelno-kabaretného predstavenia,” prezradila nám vtedy s tým, že pár tvoria niekoľko mesiacov. 

Keďže však dvojica šoubiznisové akcie príliš nevyhľadáva, nie je jasné, či sú títo dvaja ešte spolu. Na minuloročnom filmovom festivale v Košiciach Karol Danici spoločnosť nerobil. S herečkou sa nám však ohľadom tejto témy spojiť nepodarilo. Nech je to už akokoľvek, želáme všetko najlepšie k narodeninám. 

Najznámejší chlapi herečky Jurčovej:
Zobraziť galériu (8)

Viac o téme: Danica Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu