Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sajfa s bábätkom v náručí: To je ale podoba!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (8)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: Instagram M.Č.)

BRATISLAVA - Moderátor Matej Sajfa Cifra (40) prežíva šťastné obdobie. Do rodiny mu pribudli dve bábätká a čoskoro sa dočká aj toho vlastného. Zatiaľ do náručia berie svoje netere a mnohí nemôžu uveriť tej neuveriteľnej podobe...

Matej Cifra sa narodil 10. júla 1979. Študoval angličtinu a slovenčinu a niekoľko rokov pôsobil ako učiteľ. Na prelome tisícročí začal pracovať v rádiu. Vo Fun Rádiu už pôsobí takmer 20 rokov a je známy pod prezývkou Sajfa. Okrem moderovania sa venuje aj tvorbe youtubových videí. 

Sajfa s bábätkom v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram MC/Fun Rádio)

V súkromnom živote je šťastným manželom markizáčky Veroniky Ostrihoňovej, s ktorou očakávajú svojho prvého potomka. Toho by sa mali dočkať už v najbližších týždňoch. 

Rodina Cifrovcov sa však už v poslednom čase rozrástla, keď sa otcom stal Sajfov brat Tomáš. Tretí Ján už má dcérku trochu väčšiu. Zaujímavá je ale rodinná podoba. Všetci traja bratia sa na seba nesmierne ponášajú a malá Sára, zdá sa, do klanu úplne zapadá. „Chcela som napísať, že celý Sajfa,” komentovala fotku Tomáša, Mateja a malej Sáry jedna z užívateliek Instagramu. 

Sajfa s bábätkom v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram TC)

Sajfa s bábätkom v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Intagram MC)

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu