Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najhoršie FOTO Jara Slávika: Len 5 rokov rozdiel... Dal si poriadne do tela!

Jaro Slávik Zobraziť galériu (11)
Jaro Slávik (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Jaro Slávik (45) je známy ako producent, ale aj športový nadšenec. Jeho instagram je plný záberov z behania, basketbalu, posilňovania, boxu či bicyklovania. No nie vždy sa pohybovým aktivitám venoval tak intenzívne. Pred 5 - 6 rokmi vyzeralo jeho telo výrazne inak. Ale potom sa zaťal a dopracoval až k dnešnej podobe.

Jaro Slávik sa narodil 9. júla 1974. V 90. rokoch začal pôsobiť v hudobnej brandži – moderoval hudobný festival alebo televíznu hitparádu, organizoval koncerty zahraničných hviezd a potom sa dostal do hudobného vydavateľstva. Už ako 21-ročný sa stal riaditeľom. 

Pôsobil aj v zahraniční, objavil napríklad ukrajinskú speváčku Ruslanu. Neskôr v rámci iného vydavateľstva pôsobil vo Viedni. Po návrate na Slovensko pracoval v Markíze ako šéfproducent. Rozbehol však aj vlastnú agentúru na zastupovanie umelcov. 

Najhoršie FOTO Jara Slávika:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

V posledných rokoch je známy najmä ako nekompromisný porotca v šou Česko Slovensko má talent. Momentálne sa pripravuje už 8. séria, ktorá sa dostane na obrazovky na jeseň. 

Medzi rokmi 2013 a 2015 však mala talentová súťaž prestávku a tá sa výrazne podpísala na Slávikovom výzore. Zrazu akoby sa mu nechcelo vyzerať dokonale ako na obrazovkách a viditeľne pribral.

 

Jaro Slávik v roku 2013
Zobraziť galériu (11)
Jaro Slávik v roku 2013  (Zdroj: Topky.sk)

Jaro Slávik v roku 2014
Zobraziť galériu (11)
Jaro Slávik v roku 2014  (Zdroj: Topky.sk)

Neskôr sa ale Jaro zaťal a začal na sebe makať. Cvičil dokonca už aj v prestávkach počas nakrúcania ďalšej série šou. A tvrdá práca v posilňovni aj mimo nej sa naozaj rýchlo podpísala na jeho výzore. No a dnes je producent známy aj ako veľký športový nadšenec, ktorý má naozaj široký záber záujmov v rámci pohybových aktivít, ako sme už spomínali vyššie.

Najhoršie FOTO Jara Slávika:
Zobraziť galériu (11)

Najhoršie FOTO Jara Slávika:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram JS)

Viac o téme: Jaro Slávik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu