Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najväčší seriálový milovník žien: Smola, je gay

Neil Patrick Harris Zobraziť galériu (5)
Neil Patrick Harris

LOS ANGELES - Nech bude hrať kdekoľvek, aj tak zostane Neil Patrick Harris navždy Barneym Stinsonom zo seriálu Ako som stretol vašu mamu. Ten patrí k najväčším seriálovým baličom žien, a tak mnoho ľudí prekvapilo, keď zistili, že sympatický herec je v skutočnosti gay. So svojím dlhoročným priateľom sa oženil pred piatimi rokmi.

Neil Patrick Harris sa narodil 15. júna 1973 v štáte Nové Mexiko v USA. Začínal ako detský herec a v prvom filme po dovŕšení dospelosti hral tínedžera. Okrem toho účinkuje aj v divadle, hlavne v muzikáloch. V roku 2014 si zahral vo filme Stratené dievča. Je hviezdou takej veľkosti, že v roku 2015 moderoval odovzdávanie Oscarov.

Neil Patrick Harris
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Pre mnohých však navždy zostane len Barneym zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu. Neskutočný milovník žien nedal dopustiť na obleky, mal knihu s baliacimi technikami na dievčatá a vytvoril vlastný kódex správania sa skutočných kamarátov. 

V reálnom živote však Neilovi na skórovaní u nežného pohlavia vôbec nezáleží. Netají sa totiž tým, že je gay. Od roku 2004 žije s Davidom Burtkom, ktorého si po 10 rokoch aj vzal za manžela. Vychovávajú spolu dve deti, ktoré im vynosila náhradná matka.

Neil Patrick Harris, David
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Neil Patrick Harris
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Neil Patrick Harris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu