Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Michaela Čobejová (50) iba v uteráku: Páni, to je postavička!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (4)
Michaela Čobejová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Herečka Michaela Čobejová tento rok bilancuje. Oslavuje totiž 50. narodeniny. Stále si však môže dovoliť ukazovať sa na divadelných doskách iba v uteráku. Vyzerá úžasne!

Michaela Čobejová sa narodila 16. júna 1970 v Trnave. Vyštudovala VŠMÚ a už počas štúdia hosťovala v Divadle Nová scéna. Neskôr sa stala členkou Slovenského národného divadla. 

Michaela Čobejová (50) iba
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MC)

Galéria: Michaela Čobejová

Už koncom 70. rokov začala účinkovať v televíznych filmoch, neskôr sa objavila v nezabudnuteľnom počine ...kone na betóne. Naposledy natočila film Pani Dokonalá. Objavila sa tiež vo viacerých seriáloch ako Ordinácia v ružovej záhrade, Vdova, Kolabs alebo Som mama. 

Z dabingu je známa napríklad ako hlas Lucy Ewingovej (Dallas), Sabriny Spellamnovej (Sabrina, mladá čarodejnica) alebo Neely z Pobrežnej hliadky. 

Michaela Čobejová (50) iba
Zobraziť galériu (4)

Dnes oslavuje Čobejová 50 rokov a so svojím výzorom môže byť spokojná. Herečka netají, že občas navštívi kliniku krásy, no zásahy sú zatiaľ veľmi citlivé a nijako dramaticky ju nemenia. Navyše si udržiava naozaj skvelú postavu. 

Pred pár dňami avizovala znovuotvorenie divadla La Komika fotkou z predstavenia Kam chodí Oscar Wilde na večeru a dočkala sa samých oslavných reakcií. Na snímke, kde je zahalená len uterákom, totiž krásne vynikajú jej nohy. Tie jej chválili fanúšikovia aj známe tváre – a najmä ženy. 

 

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu