Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známy herec šokoval premenou, seriálová Felicity ohúrila postavou pár dní po pôrode!

Vystrihaný Neil Patrick Harris a provokatívna Keri Russell sa postarali o najväčšie prekvapenia večera. Zobraziť galériu (18)
Vystrihaný Neil Patrick Harris a provokatívna Keri Russell sa postarali o najväčšie prekvapenia večera. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Narobili rozruch! Nedeľný večer patril slávnostnému odovzdávaniu cien Tony Awards, ktoré možno pokojne označiť ako divadelné Oscary. Na červenom koberci, pochopiteľne, nechýbalo mnoho hviezd. Priam očarujúca bola herečka Keri Russell (40), známa ako Felicity. Tá len koncom mája porodila svoje tretie dieťatko, no už teraz si mohla bez výčitiek obliecť provokatívny outfit. Zvedavé pohľady na seba strhával aj jej kolega Neil Patrick Harris (42). Jeho vyholenú hlavu totiž nešlo prehliadnúť.

Herecká smotánka sa v nedeľu večer zišla v priestoroch newyorského divadla Beacon Theatre, kde sa konal 70. ročník odovzdávania cien Tony Awards. Stredobodom pozornosti boli nielen ocenení umelci, ale aj ďalší z prítomných hostí. 

Azda najviac obdivných pohľadov si vyslúžila herečka Keri Russell. Predstaviteľka Felicity z rovnomenného seriálu totiž zhruba pred troma týždňami priviedla na svet svoje tretie dieťatko. Pri pohľade na jej krivky v odvážnej červenej róbe to znie priam neuveriteľne. Kráska je v takej výbornej kondícii, že si bez výčitiek mohla obliecť model s hlbokým výstrihom a vysokým rázporkom. 

Nie outfitom, ale účesom šokoval Neil Patrick Harris, ktorého si väčšina divákov spája s účinkovaním v obľúbenom počine Ako som spoznal vašu matku. Predstaviteľ záletníka Barneyho má aktuálne vystrihané vlasy a s vyholenou hlavou vyzerá inak, než sme zvyknutí. Niektorí fanúšikovia sa začali strachovať, že na vine sú zdravotné problémy. Našťastie, ich obavy nie sú na mieste. Umelec zmenil imidž kvôli práci. 

Neil Patrick Harris s vlasmi...
Zobraziť galériu (18)
Neil Patrick Harris s vlasmi...  (Zdroj: SITA)

... a bez nich.
Zobraziť galériu (18)
... a bez nich.  (Zdroj: SITA)

40-ročná, trojnásobná mamina Keri Russell si trúfla na hlboký výstrih, vysoký rázporok a vyzerala fantasticky.
Zobraziť galériu (18)
40-ročná, trojnásobná mamina Keri Russell si trúfla na hlboký výstrih, vysoký rázporok a vyzerala fantasticky.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Neil Patrick HarrisKerri RussellTony Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu