Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

POTVRDENÉ! Vieme, kde sa Lenka Šóošová ukrýva! (VIDEO)

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: NESTO)

Známa moderátorka Lenka Šóošová, ktorá svojim šarmom už viac ako dve desaťročia zdobí televízne obrazovky prezradila, kde sa ukrýva, keď potrebuje uniknúť pred každodenným stresom a obnoviť svoje sily.

Moderátorka, ktorá je známa pre svoju lásku k prírode a rodinné hodnoty uviedla, že ich byt v novostavbe, neďaleko centra Bratislavy a zároveň na skok do prírody, je pre ňu ideálnym miestom na život. „Je tu pokoj, ktorý v meste len tak nenájdete“ objasňuje Lenka, prečo preferuje bývanie v takomto prostredí.

„Všetky výhody mesta mám na dosah ruky, zároveň môžem v pohodlí domova počuť aj šum stromov. Takýto životný štýl mi umožňuje udržať rovnováhu medzi rušným pracovným režimom a časom pre seba a rodinu," pokračuje Lenka, keď hovorí o tom, prečo ňu a jej rodinu ich bývanie tak špeciálne.

O svojom bytovom komplexe hovorí s nadšením, obzvlášť kvôli možnostiam, ktoré ponúka, ako je podzemné parkovanie. "Keď si predstavím tie roky, keď som musela parkovať na preplnenom parkovisku, teraz to vnímam ako obrovský benefit," dodáva.

Jej domov, obklopený zeleňou a mladými rodinami, sa stal azylom nielen pre ňu, ale aj pre jej deti. "Bezpečie je pre mňa prioritou. Verím, že deti môžu ešte v dnešnom svete bez obáv vybehnúť za kamarátmi pred dom," no jedným dychom dodáva, že pri hľadaní ideálneho bývania rozhodovala aj cena.

Ak by si Lenka hľadala rodinné bývanie dnes, možností by mala mnohonásobne viac. Napriek tomu, že nad sťahovaním tak skoro nepremýšľa, jej hľadáčiku neušiel nový projekt Nesto v Petržalke, ktorý sa kolauduje už toto leto.

POTVRDENÉ! Vieme, kde sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: NESTO)

Práve Nesto od Lucronu sľubuje revolúciu v mestskom bývaní za dostupné ceny. S moderným dizajnom a dôrazom na komunitný život osloví nielen mladé rodiny hľadajúce svoje vysnívané bývanie, len na skok od centra Bratislavy.

Príďte sa pozrieť, ako vzniká nová bratislavská štvrť, na Dni otvorených dverí 17. – 18. mája 2024. Okúsite na vlastnej koži prostredie plné zelene, prechádzky po historických pamiatkach a rovno si môžete pozrieť akýkoľvek byt, ktorý je voľný.

Viac informácií o projekte nájdete na oficiálnej webovej stránke www.nesto.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu