Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Táto žena sa stala skutočnou plesovou princeznou: Inšpirujte sa

PR článok Zobraziť galériu (3)

Nežná a krásna Monika Hilmerová rozsvieti svojím zjavom každé miesto, kam príde. V plesových šatách baby blue sa stala ozdobou najvýznamnejšej udalosti spoločenskej sezóny.

Plesová róba môže urobiť z každej z nás aj kráľovnú, aj zvodného vampa. Niektoré dámy však aj počas výnimočných udalostí najradšej zostávajú samy sebou. Vyberajú si také šaty a doplnky, ktoré odrážajú ich osobnosť a momentálnu náladu. Presne takto pôsobila aj herečka Monika Hilmerová, čím sa s manželom stali vyhláseným a médiami obdivovaným párom večera.

Monika Hilmerová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ALO diamonds)

Plesová sezóna je v plnom prúde a s ňou aj príležitosť pre dámy predviesť sa v úchvatných spoločenských róbach. Tento rok praje najmä prírodným materiálom a monoliatym farbám.

Šperky nesmú chýbať, nie sú však príliš nápadné a skôr zdvorilo ustupujú rafinovaným detailom. V podobnom duchu sa niesol aj outfit Moniky Hilmerovej, ktorú na spoločenských akciách neodmysliteľne sprevádza manžel choreograf Jaro Bekr. Herečka mala na sebe vzdušné modré šaty v odtieni baby blue. Túto farbu mimochodom zvolila aj naša prezidentka na svojej inaugurácii, a tak sa baby blue stala definitívne farbou silných žien s nežnými očami.

Nežný princeznovský šarm umocnili diamantové šperky. Véčkový výstrih prekladaných šiat si priam žiadal ozdobu v podobe drahokamu. Voľba padla na visiace náušnice a diamantový náhrdelník z bieleho zlata s príveskom v tvare jemného lístka z kreatívneho ateliéru ALO diamonds.

Na prste sa skvel prsteň Royal Opium s okrúhlym centrálnym diamantom vo veľkosti jedného karátu, ktorý by si pri inej príležitosti vyžiadal aj ozbrojenú ochranu.

Monika Hilmerová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ALO diamonds)

 

„Mám rada pocit, keď sa v oblečení cítim dobre a sama sebou. Uprednostňujem farby podľa nálady v danom období a diamanty som si vybrala a zapožičala preto, lebo sú naozaj nádhernou ozdobou vhodnou práve na ples,“ hovorí Monika Hilmerová. „Za krásne šaty ďakujem Jane Mrvovej a so šperkmi mi pomohli v butiku ALO diamonds. Dokonca sa k tomu viaže aj veselá príhoda, keďže som si šperky požičiavala a z pražskej centrály si overovali, či nemám dvojníčku, či som to naozaj ja, kto si ich požičiava.

Monika Hilmerová žiarila na plese celý večer a celú noc. Ukázala gráciu a vynikajúci vkus.

Monika, vyšlo ti to na jednotku!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu