Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dočká sa relácia PARTIČKA návratu na slovenské televízne obrazovky?

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Archív Partička)

Vysoká sledovanosť, 4-násobný víťaz ankety OTO - Osobnosť televíznej obrazovky, nadupaná zostava najlepších slovenských hercov. Napriek tomu, nie je úspešná Partička na obrazovkách už zopár rokov, čo na to Dano Dangl? A kde si Partičku môžete vychutnať?

Dnes sa zostava hercov objaví spolu veľmi sporadicky, ale o to hlučnejšie a zábavnejšie. Aj 5 rokov po poslednej odvysielanej relácii v Televízii vypredávajú Kemka, Jakab, Latinák, Miezga, Pomajbo, Stanke a ďalší známi herci slovenské divadlá a kulturáky. A PARTIČKA okolo Dana Dangla sa rozrastá. Do partie pribudli herecké esá ako Peter Sklár, Števo Martinovič, Mišo Kubovčík, Juraj Šoko Tabaček alebo hudobník Marián Čekovský. V tejto pestrej zostave sa predstavia už tento december na špeciálnych predvianočných vystúpeniach v Senici, Nitre a dva krát v DK Ovsište v Bratislave. Vstupenky na predstavenia TU.

Vianočná Partička

Dočkáme sa rovnako úspešného „come back-u“ ako naši západní susedia, kde sa relácia PARTIČKA drží na televíznych obrazovkách s malou prestávkou už vyše 8 rokov? Prečo vlastne domovská televízia Markíza nepomýšľa na návrat mimoriadne úspešného formátu, ktorý ešte nie tak dávno trhal rekordy diváckej sledovanosti a vyslúžil si až 4 krát po sebe honor „zábavný program roka“ na Slovensku?

Dočká sa relácia PARTIČKA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Partička)

Prečo už diváci nemajú možnosť vidieť nové časti PARTICKY v televíznom programe žiadnej z televízii (v Česku fungujete s malou prestávkou už skoro 9 rokov?)? Myslite si, že by sa mohol vrátiť projekt PARTICKA na Televízne obrazovky?

Dano Dangl: “Stále máme my osobne veľký záujem vrátiť Partičku späť na obrazovky, pretože je to projekt, ktorý sme milovali a stále milujeme. A podľa toho ako nám reagujú ľudia tak ho milovali aj oni.”

Ako by vyzerala Partička, keby sa vrátila teraz a čím by bola iná?

Dano Dangl : “Myslím si že Partička tak ako aj v Čechách by musela prejsť miernymi zmenami, ale prapodstata by ostala nezmenená. Improvizačná zábava toho najlepšieho druhu.”

Dočká sa relácia PARTIČKA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Partička)

Ako sa zmenila Partička za 4 roky odkedy nie je vidieť v televízii?

Martin Frimmer - Manažér: “Nijako zasadne sa Partička nezmenila. Chalani zostarli o par rokov, čo im pridalo na krase a rozume. Dano sa smeje vždy rovnako, Robo sa oženil, Juro sa odsťahoval do Rakúska a Roman furt rovnaký počet zubov. Každopádne stretávame sa minimálne 2-3 krát do mesiaca, kedy odohráme firemku, alebo sa vyberieme na krátku šnúru po slovenských divadlách. Každý rok sa tešíme na našich fanúšikov v Londýne a tiež vo Viedni. Za Rok odohráme okolo 25-30 predstavení a po väčšine sú beznádejne vypredané.“

Dočká sa relácia PARTIČKA
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Partička)

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu