Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Máte po Vianociach tichú domácnosť? Toto sú dary, ktorými muži dokázali ženám zničiť sviatky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

LONDÝN - Osobná váha, krém proti celulitíde alebo "shewee" - teda pomôcka pre ženy túžiace močiť v stoji. To je len niekoľko z tých najhorších darčekov, aké ženy dostávajú od svojich partnerov. Tí zjavne nemajú ani najmenšie tušenie, po čom ženy naozaj túžia, poznamenal britský server Reveal.

Predvianočný stres alebo domáca pohodička? Takto vnímajú sviatky Slováci

Keď žena rozbaľuje darček od svojho milovaného, ​​predpokladá, že nájde niečo, čo ju poteší, pretože to predsa vyberal človek, ktorý by ju zo všetkých na svete mal poznať najlepšie. Ale... Podľa nového prieskumu zhruba tretina žien darčeky po Vianociach vracia, pretože sa úplne minuli s ich záujmom, túžbou či predstavou.

Čo teda ženy dokáže pobúriť najviac? Medzi horúcich favoritov tejto kategórie patrí krém na odstraňovanie chĺpkov na tvári, metlička a lopatka - a úplné dno potom predstavuje fľaštička tekutého mydla pre hygienu intímnych partií.

Potom je tu skupina "hororových darčekov", kedy si ženy pod stromčekom rozbalia motorovú pílu, fosíliu (ktorá môže byť senzačným darčekom len v prípade, že sa dotyčná zaujíma o paleontológiu), alebo súpravu na preparáciu a vypchávanie zvierat.

A kapitolu samu o seba tvoria darčeky urážajúce dobrý vkus. Napríklad zelený sveter s mimozemšťanom vyrobeným z lesklých korálok, alebo vesta s reflexnými prúžkami používaná pri prechádzke so psom.

Viac o téme: DarčekyVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu