Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

»Víťazka« Tvojej tváre: Výrazne schudla a... Ľuďom bola na smiech!

Lenka Vavrinčíková Zobraziť galériu (5)
Lenka Vavrinčíková

BRATISLAVA - Markizácka rosnička Lenka Vavrinčíková (29) sa napodobnením MC Hammera zaradila medzi prvých víťazov druhej série šou Tvoja tvár znie povedome. My sme ju nedávno kvôli šou vyspovedali. Prezradila nám, že výrazne schudla a... Kvôli tomu, čo musela absolvovať v šou, bola mnohým na smiech!

Prvú septembrovú nedeľu odštartovala na obrazovkách Markízy druhá séria šou Tvoja tvár znie povedome. V tej sa predstavili známi herci a speváci, o ktorých sa vedelo, alebo aspoň predpokladalo, že spievať dokážu... Veľkým otáznikom bola len markizácka rosnička Lenka Vavrinčíková. Na prekvapenie všetkých sa však hneď v druhom kole stala víťazkou. 


Čisté psycho, obscénne návrhy a... Toto čo bolo?! Diváci Markízy neverili vlastným očiam!


Ešte predtým, ako sa pokračovanie projektu začalo vysielať, sme s brunetkou urobili rozhovor. Prezradila nám, že s prijatím ponuky účinkovať v Tvojej tvári neváhala ani sekundu, aj to, že vďaka tvrdým tréningom výrazne zhodila na váhe. „Schudla som, najmä kvôli tancu. Keďže som sa predtým nehýbala a teraz som sa začala pravidelne hýbať a dosť veľa. Celá tá šou mala šialené tempo, tak som schudla,“ prezradila pre Topky.sk Vavrinčíková a pokračovala ďalej. 

„Ale akože v dobrom, lebo som sa stále hýbala. Nie nejako cielene, že by som chcela schudnúť, ale išlo to samo dole,“ priznala Lenka, ktorej sa chtiac-nechtiac podarilo zhodiť celých 5 kíl. „Ale myslím si, že to všetko išlo iba z tuku, takže mám pocit, že som zhodila aj 10. Tak sa cítim,“ netajila tmavovláska. 

Projekt však markizáčke nepriniesol len super postavu, ale aj vtipné zážitky. „Napríklad sa stalo, že mi zavolal náš hlavný maskér Vlado, že: ‚potrebujem sa s tebou súrne stretnúť, lebo ti musím odmerať hlavu‘,“ začala svoje rozprávanie rosnička. No a vďaka tomu, čo sa stalo potom bola, bez pochýb, mnohým náhodným okoloidúcim na smiech.

„Tak sme sa stretli na parkovisku pred obchodným centrom a tam mi proste pri aute meral krajčírskym metrom hlavu, aby mi vedel zohnať parochňu a všelijaké iné veci, ktoré k tomu potrebujú maskéri. Také vtipné situácie nastali... No nikdy som si nemyslela, že si budem pred obchodom v Lamači merať hlavu,“ povedala nám so smiechom víťazka druhej epizódy šou Tvoja tvár znie povedome. V tretej si strihla zvodnú Kylie Minogue a najmä Mário Kuly Kollár od nej nevedel odtrhnúť oči. 

Fotku z vtipného momentu zavesila Lenka Vavrinčíková aj na Instagram.
Zobraziť galériu (5)
Fotku z vtipného momentu zavesila Lenka Vavrinčíková aj na Instagram.  (Zdroj: Instagram L.V.)

Viac o téme: Lenka VavrinčíkováTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu