Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jasný odkaz rosničky Vavrinčíkovej: Svadba nebude!

Lenka Vavrinčíková Zobraziť galériu (4)
Lenka Vavrinčíková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Má v tom jasno! Lenka Vavrinčíková (29) patrí bez pochýb k najkrajším moderátorkám televízie Markíza. A po nedávnom zahviezdení v šou Tvoja tvár znie povedome, núdzu o ctiteľov rozhodne nemá. Ona však už niekoľko rokov miluje len jedného muža - svojho priateľa Alberta. V súvislosti s ním sa už dlhšie špekuluje o tom, že by mohli prísť zásnuby. No ona má jasný odkaz: Svadba nebude!

Lenka Vavrinčíková je dlhých 10 rokov šťastne zadaná. Jej vyvoleným je partner Albert, s ktorým si minulý rok vybudovala už aj spoločné hniezdočko lásky. Aj v tejto súvislosti sa v poslednom období špekulovalo o tom, že čoskoro by dvojica mohla urobiť vo vzťahu ďalší vážny krok.

Objaví sa markizáčke čoskoro na prste zásnubný prsteň? Zisťovali sme u Lenky, či sa na túto tému doma už rozprávajú. No hoci je kráska dlhé roky verná jednému mužovi, prezradila nám, že tak skoro svadbu ešte neplánuje. „Nie, lebo ja sa nechcem vydávať teraz,“ povedala nám Vavrinčíková. Ktovie, či to takto vníma aj jej polovička...

Viac o téme: Lenka Vavrinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu