Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekvapivé zmeny v Markíze: Toto nik nečakal... Nová moderátorská tvár na obraze!

Televízia Markíza Zobraziť galériu (9)
Televízia Markíza

BRATISLAVA - Po rokoch zmena! V Záhorskej Bystrici sa aktuálne dejú prekvapivé personálne zmeny. Televízia Markíza totiž v blízkej budúcnosti plánuje rozšíriť svoje moderátorské rady. Nová tvár sa má objaviť v Počasí. Ak si však myslíte, že predpoveď bude hlásiť ďalšia sexi kráska, mýlite sa. Kompetentní chcú staviť na mužskú posilu... Plánujú vymeniť jednu zo stálych tvárí?!

Do žlto-modrého týmu čoskoro pribudne nový člen! Najsledovanejšia slovenská televízia totiž hľadá do svojich radov nového moderátora. V blízkej budúcnosti plánujú kompetentní rozšíriť redakciu Počasia. Má to však jeden háčik. Na tento post sa nemôže prihlásiť hocikto.

Inzerát na novú pozíciu sa už niekoľko dní dokonca šíri aj po internete, kde mnohí verní diváci pri jeho čítaní ostanú určite poriadne prekvapení. Namiesto sexi krások totiž vedenie zo Záhorskej Bystrice hľadá iba pánov. Zrejme chcú potešiť aj ženské publikum...

 „Hľadáme mužov s príjemným vystupovaním, pozitívnou energiou a peknou slovenčinou, ktorí by radi prinášali predpoveď počasia do slovenských domácností,“ píše sa vo zverejnenej pracovnej ponuke.

Podľa nášho zdroja z Markízy do Počasia hľadajú novú posilu najmä preto, aby mohli aktuálne moderátorky časovo odľahčiť. „Nového moderátora hľadajú už dlhšie, chcú to dievčatám uľahčiť, aby si lepšie mohli plánovať voľno. Zatiaľ nikoho konkrétneho nemajú,“ dozvedeli sme sa.

Dôvodom pre rozšírenie tímu by mohla byť aj možnosť, že pre svoju aktuálnu hviezdu Lenku Vavrinčíkovú, ktorá donedávna spievala v šou Tvoja tvár znie povedome, majú pripravenú nejakú novú reláciu. Plánujú ju vymeniť? „Nie, nemá to byť náhrada ani za Lenku, ani za Mirku. Nových ľudí na rôzne pozície v televízii hľadáme stále, nejde o nič nové,“ odvetila nám hovorkyňa televízie Markíza Táňa Tóthová, ktorá tento fakt nepotvrdila. Nechajme sa teda prekvapiť, kto sa stane novou moderátorskou tvárou Počasia a kedy sa objaví na obraze.

Markizácky inzerát na novú tvár.
Zobraziť galériu (9)
Markizácky inzerát na novú tvár.

Viac o téme: Tv Markíza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu