Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké prekvapenie na Markíze: To, čo predviedla Vavrinčíková, na obrazovkách ešte NIKDY nebolo!

Rosnička Lenka Vavrinčíková v nedeľu večer prekvapila divákov niečim špeciálnym. Zobraziť galériu (4)
Rosnička Lenka Vavrinčíková v nedeľu večer prekvapila divákov niečim špeciálnym. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto jej naozaj vyšlo! Televízia Markíza si pri príležitosti štvrtej adventnej nedele prichystala pre divákov zaujímavé prekvapenie. Teda konkrétne rosnička Lenka Vavričníková (29). Divákov Počasia totiž odrovnala svojou netradičnou predpoveďou. To, čo brunetka predviedla pred kamerami, na obrazovkách ešte NIKDY nebolo!

Televízia Markíza v nedeľu avizovala, že divákov v Počasí čaká veľké prekvapenie. Rosnička Lenka Vavrinčíková si vraj pre nich prichystala predčasný vianočný darček. A teda naozaj sa bolo na čo pozerať - to čo predviedla brunetka, totiž... No skrátka nič podobné na obrazovkách nikdy nebolo.

Veď brunetka začala svoju predpoveď normálne recitovať. „Ako to už predpovedala Perinbaba, po chladnom ráne bola teplota len veľmi slabá a cez deň len trochu zohrialo slnko zemskú plochu. Dobrý večer dospelí aj deti, vitajte pri dnešnej predpovedi,“ povedala v úvode Vavrinčíková, ktorá takto rýmovala počas úplne celej relácie. 

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú moderátorku, nech nám prezradí, koho to bol nápad. „Viete čo? Ani neviem koho konkrétne, ale v podstate to zveršoval pán Feldek. A ja som bola z toho celkom taká, že sa mi to páčilo a celkom som sa na to tešila,“ prezradila pre Topky.sk Lenka, ktorej recitovanie dalo oveľa viac zabrať, ako klasické moderovanie.

„Bolo to trošku náročnejšie, pretože som si musela oveľa lepšie uvedomiť, že čo s melódiou hlasu, na čo dať dôraz. Nebolo to hovorené slovo, ale tie verše boli nejako vyskladané, takže bolo to trošku náročnejšie, ale milá skúsenosť to bola,“ dodal na záver markizáčka.

Viac o téme: Tv Markíza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu