Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácka rosnička na nespoznanie: Toto strašidlo nemôže byť ona!

Lenka Vavrinčíková Zobraziť galériu (11)
Lenka Vavrinčíková

BRATISLAVA – Poriadne zmenená! Markizáčka Lenka Vavrinčíková (29) je divákom známa predovšetkým ako moderátorka Počasia. Momentálne však hviezdi aj v speváckej šou Tvoja tvár znie povedome. Tu sa fanúšikom hneď v úvode predviedla ako sexi dračica Natalia Oreiro. No nie vždy je za krásku. Dôkazom sú zábery z tréningov, kde by ste ju zrejme vôbec nespoznali...

Takto sme ju na obraze ešte nevideli! Lenka Vavrinčíková patrí bez pochyby k najsympatickejším markizáckym tváram. Jej úsmev v Počasí poteší snáď každého diváka, i keď práve nehlási, že bude slnečno.

Najnovšie však hviezdi aj v relácii Tvoja tvár znie povedome, ktorá si získala veľkú divácku priazeň. V šou však musí predviesť nielen spevácky talent, ale aj poriadnu zábavu, či super kostým. Hneď v úvodnom prvom kole sa skvelo prevtelila do sexi Natalie Oreiro.

No nie vždy vyzerá takto oslnivo. Hoci sme ju doteraz na obraze vždy videli upravenú a nastajlovanú, na tréningoch k tejto speváckej šou vyzerá ako úplne niekto iný. Je jednoducho na nepoznanie.

Na záberoch z prípravy choreografie je moderátorka strapatá, oblečená v neforemných veciach a na prekvapenie mnohých má na sebe aj dioptrické okuliare, ktoré by u nej nik zrejme nečakal. Na chvíľu tak pripomínala strašidlo a nie sexi krásku, ktorú diváci poznajú z obrazoviek.

Lenka Vavrinčíková vľavo za strašidlo na tréningoch, na obraze za hviezdu (vpravo).
Zobraziť galériu (11)
Lenka Vavrinčíková vľavo za strašidlo na tréningoch, na obraze za hviezdu (vpravo).

Viac o téme: Lenka Vavrinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu