Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nadchádzajúce voľby sú veľmi dôležité: Rozhodnú o charaktere krajiny, odkazuje Most-Híd

Béla Bugár
Béla Bugár (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Blížiace sa parlamentné voľby považuje opozičný Most-Híd za veľmi dôležité, pretože sa v nich bude rozhodovať o charaktere krajiny pre nasledujúce obdobie.

„Buď tu bude pokračovať to, čo sme tu mali možnosť vidieť štyri roky - nefungujúci právny štát, upadajúce zdravotníctvo, rastúce problémy v školstve, korupcia a klientelizmus, chýbajúce systémové zmeny. Alebo je tu aj druhá možnosť, ktorú reprezentuje strana Most-Híd. To je uskutočňovanie systémových zmien v zdravotníctve, školstve, zmenšovanie priestoru pre korupciu, posilňovanie právneho štátu a rozvoj regiónov,“ uvádza Most-Híd vo výzve adresovanej voličom.

Prioritou strany Most-Híd je pravicová vláda, ktorá vydrží celé štyri roky. „Urobíme všetko pre to, aby mohla vzniknúť a môžete sa spoľahnúť, že budeme jej konštruktívnou a stabilnou súčasťou, tak ako tomu bolo vždy,“ konštatuje opozičná strana. Most-Híd zároveň voličom pripomína, že to, čo hovorí dnes, bude hovoriť aj po voľbách 5. marca. „Máme vynikajúci program a odvážnych ľudí, ktorí sú schopní ho aj presadiť. Príďte v sobotu voliť. Dajte hlas rozumu,“ vyzýva všetkých Most-Híd.

Viac o téme: Béla Bugár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu