Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mimozemšťanka z markizáckej šou: Bez mejkapu už nie je taká COOL!

Klára Vytisková má naozaj svojský imidž. Naposledy vyzerala ako mimozemská princezná. Zobraziť galériu (5)
Klára Vytisková má naozaj svojský imidž. Naposledy vyzerala ako mimozemská princezná. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Úplne iná! Klára Vytisková (30) patrí aktuálne k najvýraznejším zjavom v markizáckej šou SuperStar. Češka je totiž známa svojím špecifickým imidžom, ktorým pravidelne púta pozornosť. Naposledy sa brunetka na televíznych obrazovkách objavila ako taká mimozemská princezná - v zaujímavých šatách, s obrovskými ozdobami na ušiach a bláznivými drdolmi na hlave. Na Instagrame sa však objavila fotka, na ktorej je porotkyňa úplne bez mejkapu. A tam už taká cool teda rozhodne nie je.

Klára Vytisková je u našich západných susedov dobre známa aj svojím občas poriadne bláznivým imidžom. A niekoľko posledných týždňov ho predvádza už aj v markizáckej šou SuperStar.

Napríklad uplynulú nedeľu sa na televíznych obrazovkách objavila doslova ako mimozemská princezná. Postarali sa o to zaujímavé šaty s priesvitnou sukňou, ale aj obrovské šperky v ušiach a dva drdoly na hlave. Na prvý pohľad pôsobila, akoby si zabudla vyzliecť halloweensky kostým. 

Na sociálnej sieti Instagram sa však objavila fotka, ktorá porotcov zachytáva ešte pred absolvovaním skrášľovacích procedúr u maskérky. A Kláru by ste na prvý pohľad asi ani nespoznali.

Bez mejkapu teda rozhodne taká cool ako na televíznych obrazovkách nie je. Pod celým tým výstredným imidžom sa totiž skrýva úplne obyčajná žena a matka. A pristane jej to aj bez celého toho „teátra”, nemyslíte? 

Bez mejkapu pôsobí Klára Vytisková ako bežná žena a matka.
Zobraziť galériu (5)
Bez mejkapu pôsobí Klára Vytisková ako bežná žena a matka.  (Zdroj: Tv Markíza/Instagram P.H.)

Prečítajte si tiež: 

Viac o téme: SuperStarKlára Vytisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu