Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nová séria markizáckej SuperStar: Netradičná CD voľba aj iné nečakané zmeny!

Porota SuperStar Zobraziť galériu (5)
Porota SuperStar (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Na obrazovkách televízií Markíza a Nova odštartuje v nedeľu 30. augusta ďalšia séria populárnej speváckej súťaže SuperStar. Tvorcovia obľúbenej speváckej šou prichádzajú tento rok s viacerými novinkami.

Talenty spomedzi mladých interpretiek a interpretov tentoraz vyberá porota v zložení Pavol Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a tiež nováčik, česká speváčka a moderátorka Klára Vytisková. Na post moderátora tvorcovia angažovali obľúbeného Martina "Pyca" Rauscha.

Nová séria SuperStar sa začne tradične zostrihmi z kastingov. „Začíname s kastingovými kolami, z ktorých vzíde sto najlepších spevákov. Epizódy známe z predchádzajúcich ročníkov ako Divadlo nahradia tento rok epizódy nazvané Super výber, ktoré sme nakrúcali na piesočnej pláži a v bývalých oceliarňach. Nasledovať budú živé prenosy so semifinalistami a potom s finálovou osmičkou,“ priblížil režisér šou Pepe Majeský. 

Tohtoročná SuperStar prinesie podľa jeho slov hneď viacero noviniek. Okrem novej porotkyne a nakrúcacích miest zaviedli tvorcovia šou na kastingoch takzvanú CD voľbu, vymysleli novú chodbu smerujúcu k porote a rozhodli sa umožniť rodinám a priateľom súťažiacich, aby sledovali svojich blízkych na veľkej plazme priamo z prípravnej sály. Spevácku šou plánujú televízie vysielať každú nedeľu o 20:30. 

Viac o téme: SuperStarTV Markíza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu