Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Islamský štát nemá žiadne zábrany: FOTO malého chlapca, ako strieľa obete pri najkrvavejšom masakri!

Z detí robia vrahov. Zobraziť galériu (2)
Z detí robia vrahov. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Posledné šokujúce zábery zverejnené Islamským štátom ukazujú dieťa popravujúce väzňov na brehu irackej rieky počas jednej z najväčších masových vrážd spáchaných skupinou za posledných desať rokov. Mladý zabijak nemilosrdne páli guľky do hlavy najmenej dvoch obetí, ktoré ho prosia o život.

Islamský štát zverejnil VIDEO plánu invázie do Európy: Na Balkáne vypukla panika!

Otrasný záznam zhotovili pri rieke Tigris počas masakru vojakov zo Speicherovho kempu v meste Tikrít v minulom roku. O život prišlo približne 1700 obetí.

Vo videu, ktoré bolo zverejnené ISIS tento týždeň, chlapec pokojne strieľa muža na zakrvavenom stupienku pri rieke, zatiaľ čo mŕtve telá starší džihádisti zhadzujú do vody. Tieto zábery sú súčasťou 22-minútovej stopáže, ktorá zobrazuje popravu stoviek irackých vojenských kadetov.

Islamský štát nemá žiadne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Islamský štát nemá žiadne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Rozsah masakry bol tak obrovský, že hroby použité na pochovanie obetí, bolo možné vidieť aj z vesmíru. V apríli spojenecké stíhačky pomohli zobrať Tikrít z rúk Islamského štátu a došlo k exhumácii približne 600 tiel. Mnoho obetí však hodili do rieky a ich osud skončil nevedno kde.

Záznam z vraždenia bol zverejnený štyri dni potom, ako súd v Bagdade 8. júla vyniesol nad 24 mužmi zodpovednými za tento masaker rozsudky smrti obesením. Proces trval len niekoľko hodín. Okolo 600 vinníkov z radov radikálov je stále na úteku.

Masaker zohral kľúčovú úlohu pri masovom nábore šiitských dobrovoľníkov v boji proti džihádistom. Jedným z miest, kde boli vykonané popravy, je policajná budova, nachádzajúca sa v rozľahlom komplexe bývalého prezidenta Saddáma Husajna v Tikríte. Nábrežie rieky Tigris sa zmenilo na improvizovanú svätyňu.

Viac o téme: ChlapecPopravaIslamský štátTikrít
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu