Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Príbeh z malajzijského boeingu, z ktorého behá mráz po chrbte: Ako z nezvratného osudu!

Šťastie, ktoré postretlo manželku, dobehlo Snajida
Šťastie, ktoré postretlo manželku, dobehlo Snajida (Zdroj: Foto: YT/n24.de)

AMSTERDAM - Letecké nešťastie zasiahlo aj rodinu 41-ročného stewarda Snajida Singha. Muž bol jedným z 15-tich členov posádky, pritom na palube lietadla vôbec nemal byť. Na poslednú chvíľu si vymenil službu s kolegom, aby sa skôr dostal za svojou rodinou. Tak sa, žiaľ, nestalo. Na príbehu je šokujúce, že pred mesiacmi výmena služby s kolegyňou, zachránila jeho manželke, ktorá je tiež letuškou, život. V marci do lietadla, ktoré sa stratilo z radarov a doteraz ho nenašli, pre výmenu služby nenastúpila.

„Naposledy sme ho videli pred viac ako mesiacom,“ povedal Singhov otec po katastrofe. Jeho syn bol na palube lietadla spoločnosti Malaysia Airlines medzi 15-timi členmi posádky.

Kvôli tomu, aby bol skôr so svojou rodinou, si doslova v poslednej sekunde vymenil službu s kolegom. Vtedy však nikto nemohol tušiť, že o pár hodín budú mŕtvi.      

Rodina sa na Singhov príchod z holandského Amsterdamu veľmi tešila. Doma ho už čakali s jeho obľúbeným jedlom. K milovanej manželke a sedemročnému synčekovi, žiaľ, už nedošiel.   

Tragický príbeh rodiny má aj iný šokujúci rozmer. Singhova manželka je rovnako letuška a tiež pracuje pre Malaysian Airlines. Mala byť v inom osudovom lete - MH 370. Lietadlo 8.marca záhadne zmizlo a doteraz ho nenašli. Na poslednú chvíľu si vymenila s kolegyňou službu, to jej zachránilo život.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu