Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vojna porotcov X Factoru a Hlasu: Kydajú na seba aj pred kamerami!

Oto Klempíř z X Factoru rýpe do Marty Jandovej z Hlasu. Zobraziť galériu (6)
Oto Klempíř z X Factoru rýpe do Marty Jandovej z Hlasu.

BRATISLAVA - Slovný útok! Marta Jandová (40) mala kedysi sľúbenú účasť v X Factore. Šou sa však vtedy nespustila podľa plánu, a tak tmavovláska medzitým zakotvila u konkurencie. Jedno z českých miest v jojkárskej súťaži tak nakoniec získal Oto Klempíř (50), ktorý si nikdy nekladie servítku pred ústa. Inak to nebude ani v dnešnej časti. Pri nakrúcaní si vzal na mušku práve kolegyňu z markizáckeho Hlasu, ktorej naozaj nič nedaroval.

Nedeľný večer bude v X Factore patriť Celeste Buckingham s jej skupinou chlapcov a Otovi Klempířovi s kapelami. Jednou z nich je aj zoskupenie Lady Jam, ktoré vzniklo len kvôli speváckej súťaži. Tento tím zaujal porotcu už na kastingu tak, že sa za ním vybral až do zákulisia. Len kvôli nemu chcel totiž mentorovať skupiny. 

Hudobníci z Nového Jičína nakoniec postúpili až do Klempířovho domu, kde museli bojovať o dve finálové miesta. Ich výkon posudzovali aj členovia skupiny Nightwork, ktorých upútala hlavne speváčka Karla. Jej kvality rovnako ocenil aj samotný Oto. 

Pri chválení červenovlasej speváčky však Klempíř doslova zhodil koučku z konkurenčného Hlasu. „Teším sa, keď sa dostaneš na rovnaké pódium ako Marta Jandová a vyspievaš ju do treniek,” povedal interpretke. Takéto slovné spojenie sa používa napríklad v kartách, kde ten najhorší často skončí vyzlečený v bielizni, keď prehrá gate aj košeľu. Pochvalou pre líderku Lady Jam tak vlastne poriadne naložil Marte a spochybnil jej spevácke kvality. 

V tejto súvislosti je zaujímavé, že koncom roku 2010 mala pri prvom plánovaní X Factoru porotcovské kreslo sľúbené práve Jandová. Topky.sk ju preto oslovili s otázkou, čo si o tomto útoku myslí. „Na televízor mi ako čerstvej maminke veľa času nezostáva a priznám sa, že som X Factor ani raz nevidela. A s pánom Klempířom sa príliš nepoznáme,” reagovala na úvod. „Výroku nerozumiem, ako to s tými trenkami myslí, ale asi to povedal veľmi dobrej speváčke, keď ju porovnáva so mnou,” dodala sebavedomo. Svojou pozíciou na scéne si je evidentne dostatočne istá, a tak tvrdí, že to berie ako srandu. Názor na to, či ju Karla naozaj môže ohroziť, si môžete utvoriť aj dnes večer pri sledovaní X Factoru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu