Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rolins a Jandová: Zradili Markízu pre desaťtisíce!

Rolins a Jandová dali SuperStar košom, uvidíme ich v porote X-factoru. Zobraziť galériu (5)
Rolins a Jandová dali SuperStar košom, uvidíme ich v porote X-factoru.

PRAHA/BRATISLAVA – Opäť v porote a spolu! Podľa našich informácií budú Dara Rolins (37) a Marta Jandová (36) na jar hodnotiť talenty v speváckej súťaži. Ako sme však zistili, Markíza na ne môže zabudnúť. Kamarátky totiž pred Česko Slovenskou SuperStar 2 uprednostnili konkurenčný X-factor, ktorý pôjde na Jojke a českej Prime. Dôvod? Mastnejší honorár!

Prekvapenie! Televízia Markíza si už teraz promuje druhú sériu Česko Slovenskej SuperStar, ktorú spustí na jar. Nebude v ňom však už stará osvedčená zostava. Zistili sme totiž, že Marta Jandová a Dara Rolins dali prednosť konkurencii!

Podľa nášho zdroja uvidíme speváčky v porote súťaže X-factor, ktorý odvysielajú Jojka a Prima. Samozrejme, obe dámy sme oslovili. Rolins nás odbila stručným „Nekomentujem“. Trochu viac nám prezradila Jandová.

„Dostala som ponuky od oboch televízií. Zatiaľ sa k tomu ale nevyjadrím,“ povedala. Zisťovali sme teda, v akej fáze premýšľania o ponukách sa Marta nachádza. „Už som sa rozhodla,“ prezradila nám. „Len kým nie je všetko čierne na bielom, nemôžem hovoriť, lebo to prináša smolu,“ dodala.

Jandová nám však prezradila jeden závažný fakt! S Rolins totiž o svojom pôsobisku rozmýšľali spolu. „Dohodli sme sa, že na 100% budeme sedieť v porote vedľa seba,“ potvrdila spoločný odchod z Markízy.

A čo je za ich rozhodnutím? Podľa nášho zdroja dostanú v X-factore viac peňazí! Dara počas prvej Česko Slovenskej SuperStar podľa neoficiálnych informácií dostala viac než 33 tisíc eur (milión korún). Teraz sa vraj obe porotkyne môžu tešiť na ešte vyšší zárobok!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu