Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Problémy v zákulisí Joj: Doplatila na to Hriadelová!

Lenka Čviriková-Hriadelová sa prihovárala televíznym divákom ešte z provizórnych priestorov. Zobraziť galériu (5)
Lenka Čviriková-Hriadelová sa prihovárala televíznym divákom ešte z provizórnych priestorov.

BRATISLAVA – Musí si počkať! Spravodajské relácie televízie Joj prešli v uplynulých dňoch veľkými zmenami. Ich súčasťou je aj úplne nové štúdio, z ktorého sa moderátori prihovárajú divákom. A kým väčšina z nich si naplno užíva prácu v atraktívnych priestoroch, hlásateľka Lenka Čviriková-Hriadelová (40) má spolu s ostatnými kolegami z oddelenia športu smolu.

V novom šate! Televízia Joj odštartovala jesennú sezónu viacerými novinkami. Výraznými inováciami prešlo najmä spravodajstvo. Obľúbená relácia Krimi sa napríklad presunula na kanál Joj Plus, hlavné udalosti zo Slovenska aj sveta si môžu televízni diváci pozrieť už od 19:00 vo vydaní Veľkých novín. Tie po novom trvajú hodinu. Zmeny v programe však nie sú tým jediným, čím sa snažia na Kolibe potešiť svojich priaznivcov. Iný je tiež celkový výzor spravodajského štúdia, ktoré získalo na vizuálnej atraktivite.

Vynovené vysielanie sa na obrazovkách objavilo už túto nedeľu. Nie každá z televíznych tvárí sa však prihovárala divákom z nového lákavého prostredia. Moderátorka Lenka Čviriková-Hriadelová totiž hlásila športové výsledky aj naďalej z provizórnych priestorov. Podľa našich informácií za to mohli nečakané problémy.   V VV tom čase malo byť už hotové aj druhé štúdio, z ktorého by sa Šport vysielal, no nejako sa to skomplikovalo. Stále to nestihli dokončiť. Lenku tak aj naďalej nechali v newsroome a reláciu nakrútili vopred - išla potom zo záznamu,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

V súvislosti s touto témou sme oslovili aj samotnú moderátorku. „Zatiaľ ešte vysielame takto, ale ja som spokojná, mne sa to celkom páči. Myslím si ale, že nové štúdio bude lepšie a krajšie, len si naň musíme trošku počkať,” reagovala pre topky.sk blondínka. „Neviem, ako dlho to potrvá, lebo je toho viac, ale myslím, že sa to do pár dní stihne,” uzavrela Hriadelová, ktorá je z noviniek v Jojke nadšená. Ako sa vynovené spravodajstvo z Koliby pozdáva vám?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu