Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Banášovej záhadný koniec: Vieme, prečo naozaj odišla!

Adela Banášová sa venovala práci v rádiu zhruba 15 rokov. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová sa venovala práci v rádiu zhruba 15 rokov.

BRATISLAVA – Prečo to urobila?! Túto otázku si v súvislosti s odchodom Adely Banášovej (32) z Fun rádia kladie množstvo poslucháčov. Nečakané ukončenie pätnásťročnej spolupráce vyvolalo množstvo špekulácií. Intenzívne sa hovorí o prípadnom tehotenstve známej moderátorky. Tá však túto alternatívu popiera. Dôvodom je podľa našich zistení niečo úplne iné.

Prekvapivé rozhodnutie! Pre Adelu Banášovú bude toto leto charakteristické pomerne výraznou životnou zmenou. Moderátorka sa totiž zhruba po 15 rokoch rozhodla dobrovoľne odísť z Fun rádia, ktoré bolo pre ňu srdcovou záležitosťou. Podľa vlastných slov tak urobila z dôvodu vnútorného nastavenia. „Skrátka sa to vo mne naplnilo ako kedysi obdobie SuperStar. Jednoducho som to tak cítila,” reagovala pre topky.sk obľúbená moderátorka.

Adelin nečakaný odchod vyvolal medzi fanúšikmi rannej relácie, ktorú moderovala s kolegom Matejom Cifrom, viacero otáznikov. Mnohí si myslia, že hlavným dôvodom je očakávanie potomka s partnerom Petrom Modrovským. „Tehotenstvo za tým určite nie je. Nešlo o náhle rozhodnutie odísť. Rozmýšľala som nad tým už dlho. Na určitých projektoch budeme aj naďalej spolupracovať, všetko prebehlo úplne bezproblémovo,” vysvetlila topkám Banášová.

Plavovláskine slová nám potvrdili aj vo Fun rádiu. „Je pravdou, že po novom sa Adela nebude objavovať pravidelne vo vysielaní Rannej šou, no z rádia neodchádza, len si dáva pauzu od vstávania. Naďalej zostáva ‚Fun rádio – positive‛ a podľa dohody bude spolupracovať na ad-hoc projektoch,” povedala topkám PR manažérka Petra Lehká.

Podľa našich informácií treba hľadať za zásadným krokom v pracovnom živote Banášovej hlavne zmeny v štruktúre rannej šou, ktoré nastali začiatkom roka príchodom externých konzultantov. Vysielanie sa pre Adelu a Sajfu presunulo zo 7-mej hodiny na šiestu, čo predstavovalo pre už tak vyťaženú Banášovú problém. Ďalším zásahom do zaužívanej štruktúry bolo aj to, že si moderátori už nemohli pozývať do štúdia toľko hostí ako v minulosti. Navyše, živé vstupy sa skrátili na maximálne 2 minúty.

Samotnej moderátorky sme sa spýtali, či sú aj toto dôvody, ktoré zohrali rolu v jej rozhodnutí odísť. „Potrebovala som najmä zvoľniť tempo. Myslím, že spomínané zmeny bežný poslucháč vedome nezachytil,” reagovala. Adela tak svoje pracovné aktivity obmedzila len na pôsobenie v relácii Milujem Slovensko a talkšou Trochu inak, ktorá vzniká v spolupráci s TA3 a Slovenským národným divadlom.

Banášovej rozhodnutie akceptovali aj kompetentní z rádia. Vzniknutej situácii už prispôsobili vysielanie. Rannú šou zverili do rúk dvojice Junior a Marcel, popoludňajšie vysielanie bude odteraz v réžii Mateja Sajfu Cifru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu