Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Útok na Jojku: Oje*ali ste ma, budem hviezdou Markízy!

Erik Hilár Lakatošovie sa túži vrátiť na televízne obrazovky. V minulosti tam predvádzal poriadne zverstvá. Zobraziť galériu (5)
Erik Hilár Lakatošovie sa túži vrátiť na televízne obrazovky. V minulosti tam predvádzal poriadne zverstvá.

BRATISLAVA – Zúri! Jojkárska šou VyVolení je obrovským lákadlom pre mnohých ľudí. Po dome snov a pár minútach slávy opäť zatúžil aj Erik Hilár Lakatošovie (40), ktorý v roku 2006 túto súťaž vyhral. Tvorcovia aktuálneho ročníka však kontroverznú postavičku do svojho projektu viac nechcú. Rodák zo Svidníka preto nešetrí vyhrážkami a zastrája sa, že s pomocou konkurenčnej televízie ich zničí.

Chce byť opäť hviezdou! Meno Erika Hilára Lakatošovie je televíznym divákom dobre známe. Svojský Svidníčan sa totiž zhruba pred siedmimi rokmi zviditeľnil účinkovaním v druhej sérii reality šou VyVolení, ktorú aj vyhral. Jeho kontroverzné správanie je nezabudnuteľné. Možno ho pokojne označiť za jedno z najnechutnejších, aké sme v slovenských reality šou doposiaľ videli.

Súťaž VyVolení sa počas týchto dní dočkala svojho pokračovania a podľa našich informácií sa chcel vrátiť na obraz aj Hilár Lakatošovie. Jeho túžba sa však u tvorcov nestretla s pochopením. „Neprešiel prvým predvýberom, preto sme ho nepozvali ani na kasting,” povedala nám k tomu PR manažérka Jojky Katarína Nosková.

Tieto kroky zo strany autorov však sebavedomého Erika poriadne nahnevali. Do Jojky totiž poslal mail, v ktorom dal voľný priebeh svojej zúrivosti. „Bezo mňa je to tam mŕtve a vy to dobre viete VyVolení. Ja mám ponuku s Martinkou z Turca do Farmy, potom to môžete rovno zabaliť. S pozdravom Erik Hilár Lakatošovie, ktorého ste v Jojke oje*ali,” znel odkaz kontroverzného štyridsiatnika.

Hilára Lakatošovie sme preto oslovili s otázkou ako svoje slová vlastne myslel a prečo je na televíziu nahnevaný. Jojka ma zdiskreditovala hneď po skončení VyVolených, obrala ma o všetko - výhru a podobne. Dokonca ma udala daňovému úradu za neodvedenie daní z výhry z auta a dovolenky, byt mi zobrali kvôli porušeniu zmluvy za moderovanie v RING TV, no paradoxom však je, že ma tam oni sami poslali,” povedal pre topky.sk Svidničan.

Erik sa tiež netajil tým, že ho Markíza oslovila, aby účinkoval v ich projekte. „Áno, chceli ma do Farmy aj s Martinkou z Turca,” prezradil nám. Zo slov bývalej televíznej postavičky si ale na Kolibe ťažkú hlavu nerobia. Očividne sa ani neobávajú toho, že jeho účasť v markizáckom projekte by ohrozila ich sledovanosť. „Zrejme sme konkurenciu inšpirovali, keď siahla po tvárach z našich reality šou,” uzavrela Nosková.

VIDEO: Pripomeňte si Erika Hilára Lakatošovie a jeho účinkovanie v súťaži.

Erik Hilár Lakatošovie ako iná žena

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu