Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Víťaz 2. série Vyvolených Erik Hilár Lakatošovie po 14 rokoch: Robí redaktora a... Pozrite, ako sa na ňom podpísali roky!

Erik Hilár Lakatošovie v roku 2006 vyhral 2. sériu jojkárskych Vyvolených. Zobraziť galériu (7)
Erik Hilár Lakatošovie v roku 2006 vyhral 2. sériu jojkárskych Vyvolených. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Erik Hilár Lakatošovie (47) sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2006, keď sa predstavil ako jeden zo súťažiacich v jednej z prvých slovenských reality šou Vyvolení. Svojím extravagantným vystupovaním si napokon získal sympatie divákov natoľko, že celú šou dokonca vyhral. Jeho reakcia na víťazstvo sa potom stala pamätnou. Pozrite, ako táto hviezdička vyzerá po 14 rokoch... Robí televízneho redaktora!

Prvú sériu jojkárskych Vyvolených vyhrala Linda Drevenková. V roku 2006 sa potom konala druhá séria, ktorá bola nemenej populárna. Predstavili sa v nej postavičky, ktoré sa zapísali do pamäti mnohých divákov. No jednoznačne najvýraznejšou z nich bol Erik Hilár Lakatošovie, ktorý napokon celú súťaž aj vyhral. 

Erik Hilár Lakatošovie, ako si ho pamätáme z prerábky piesne Každý deň je zo mňa iná žena.
Zobraziť galériu (7)
Erik Hilár Lakatošovie, ako si ho pamätáme z prerábky piesne Každý deň je zo mňa iná žena.  (Zdroj: TV JOJ)

Pamätnou sa stala jeho prerábka známej piesne od Evy Mázikovej Každý deň je zo mňa iná žena, či reakcia na víťazstvo. Video z jeho posledných chvíľ v šou Vyvolení potom ešte dlho kolovalo po internete. V skratke pripomenieme - Lakatošovie spustil plač a opakoval slovo Mami.

Odvtedy však uplynulo už dlhých 14 rokov a Hilára môžeme aj po takom dlhom čase stále vídať na televíznych obrazovkách. Nie však v reality šou, ale v serióznom spravodajstve. Stal sa totiž redaktorom. Ako informuje portál televízie Press.tv, pred rokmi začínal v Gipsy Tv. 

Dnes však pôsobí už v inej televízii s názvom Press TV a od januára 2019 vysiela aj pre Tv Senior a rádio Rebeca. Článok tiež informuje, že si v roku 2016 založil vlastnú televíziu, v ktorej pracuje 6 redaktorov. Či je to spomínané Press Tv, nevedno, no tam, podľa informácií zverejnených na stránke, pôsobí aj ako šéfredaktor spravodajstva. 

Niekdajšiemu víťazovi Vyvolených sa teda darí aj po rokoch. A pozrite, ako vyzerá. 14 rokov skrátka neoklame... Čo poviete?

Erik Hilár Lakatošovie je dnes šéfredaktorom spravodajstva v televízii Press.tv
Zobraziť galériu (7)
Erik Hilár Lakatošovie je dnes šéfredaktorom spravodajstva v televízii Press.tv  (Zdroj: Press.tv)

Víťaz 2. série Vyvolených
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Press.tv)

Viac o téme: VyvoleníErik Hilár Lakatošovie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu